Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

„M-am trezit cântând imnul pe targă”. Gestul făcut de Fullkrug pentru suporterul pe care l-a băgat în spital înainte de Germania – Scoția

Un fan neamț a ajuns la spital după Germania - Scoția 5-1. Suporterul a fost accidentat de Niclas Fullgruk, la încălzire. Cum s-a revanșat atacantul Borussiei Dortmund
19.06.2024 | 12:29
Mam trezit cantand imnul pe targa Gestul facut de Fullkrug pentru suporterul pe care la bagat in spital inainte de Germania  Scotia
„M-am trezit cântând imnul pe targă”. Gestul făcut de Fullkrug pentru suporterul pe care l-a băgat în spital înainte de Germania - Scoția. FOTO: X @SportBible
ADVERTISEMENT

Niclas Fullkrug (31 de ani) l-a accidentat pe un fan german la încălzirea de dinaintea meciului cu Scoția, câștigat de nemți cu 5-1. Suporterul a ajuns să fie transportat la spital și n-a mai văzut de pe stadion partida de deschidere de la Euro 2024.

Niclas Fullkrug s-a revanșat față de fanul pe care l-a accidentat înainte de Germania – Scoția 5-1

Kai Flathmann (43 de ani) este membru al fan clubului Nationalmannschaft și trebuia să vadă de pe Allianz Arena meciul de deschidere de la Euro 2024, Germania – Scoția 5-1. Suporterul se afla în primul rând al tribunei stadionului din Munchen, în spatele porții din partea stângă

ADVERTISEMENT

Din nefericire pentru el, fanul german a ajuns să vadă meciul cu britanicii la spital pe telefonul mobil. O minge șutată la încălzire de atacantul Borussiei Dortmund, Niclas Fullkrug, i-a accidentat brațul.

„M-am trezit cântând imnul pe o targă şi nu ştiam dacă să râd sau să plâng. A trebuit să renunţ la visul meu de a merge la meciul de deschidere. Dar nu în fiecare zi suferi o fractură de la o lovitură a lui ‘Fülle'”, a declarat fanul, conform jurnaliștilor de la Bild.

ADVERTISEMENT

Incidentul, dezvăluit inițial de tabloidul german, a fost confirmat de Federaţia Germană de Fotbal, după cum explică agenţia spaniolă de presă EFE. Drept consolare, Fullkrug i-a trimis suporterului un tricou cu semnătura sa.

Ba, mai mult, atacantul, finalist Champions League cu Borussia Dortmund în sezonul trecut, i-a prezentat scuzele fanului neamț pe care l-a băgat în spital.

ADVERTISEMENT

„Fullkrug a regretat foarte mult incidentul și îi va trimite lui Kai un pachet de scuze cu un tricou și un mesaj amabil”, au transmis federalii germani.

Niclas Fullkrug a marcat golul 4 al Germaniei în victoria cu Scoția, scor 5-1. Atacantul în vârstă de 31 de ani se pregătește acum de cel de-al doilea meci al „Mannschaft-ului” de la Euro 2024.

ADVERTISEMENT

Miercuri, 19 iunie, este programat meciul Germania – Ungaria. Partida se va juca la Stuttgart, pe MHPArena, și va lua startul la ora 19:00.

ADVERTISEMENT
1,30 este cota BETANO pentru „1 solist” la Germania - Ungaria de la Euro 2024