ADVERTISEMENT
Carousel hot news

“M-am întîlnit cu Pustai! Sper să încep cu o victorie”

Cristiano Bergodi a declarat că îşi doreşte să înceapă al doilea său mandat la conducerea tehnică a formaţiei Rapid cu o victorie în meciul cu Concordia Chiajna din cadrul etapei a 27-a a...
Autor: Răzvan Scarlat | 17.04.2015 | 16:03
“M-am întîlnit cu Pustai! Sper să încep cu o victorie”

Cristiano Bergodi a declarat că îşi doreşte să înceapă al doilea său mandat la conducerea tehnică a formaţiei Rapid cu o victorie în meciul cu Concordia Chiajna din cadrul etapei a 27-a a Ligii 1.

ADVERTISEMENT

“Este un meci foarte important cu Concordia Chiajna, mai ales că mai sînt doar opt etape pînă la sfîrşitul campionatului. Sper să încep acest nou drum cu băieţii cu o victorie. Vom încerca să dăm maximum în acest meci. O respectăm pe Concordia, o formaţie bună, de mijlocul clasamentului, dar vreau să văd echipa mea cu dăruire şi voinţă de a face un rezultat foarte bun. Rapid este o echipă bună, a început bine returul. E important cînd joci la retrogradare să ai dăruire şi să obţii rezultate. Pentru că rezultatul este important, nu să arătăm un joc spectaculos”, a spus Bergodi.

Bergodi susţine că jucătorii din lot au un moral puţin scăzut după cele trei înfrîngeri consecutive, dar are încredere că aceştia îşi vor reveni repede.

ADVERTISEMENT

“Jucătorii au schimbat antrenorul şi e normal să aibe păreri de rău. În plus, vin după trei înfrîngeri la rînd şi bineînţeles că au şi moralul puţin scăzut, dar eu am încredere că situaţia se schimbă şi au voinţă să arate altceva pe teren. I-am văzut cu zîmbetul pe buze la antrenament, mi-au plăcut, aşa că eu cred că acordă toată atenţia lucrurilor pe care le-am cerut eu. Rapid este o echipă tehnică şi asta îmi place, se poate face treabă bună cu această echipă”, a explicat Bergodi, conform Mediafax.

Pentru partida de luni, tehnicianul italian are doar trei absenţi. “Pancu s-a antrenat normal, ieri nu avea nimic. Acum să vedem ce urmează şi cum se va simţi la următoarele antrenamente. Absenţi sînt doar Nicolae Vasile, Mădălin Martin şi Rui Miguel”, a adăugat italianul.

ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi a menţionat că a avut o întîlnire cu predecesorul său Cristian Pustai.

“Am vorbit cu Pustai, am discutat la modul general, despre situaţia echipei, despre ce am găsit eu, despre ce a făcut el. A fost o întîlnire amiabilă. Cristian Pustai este unul dintre cei mai buni antrenori din România, echipele lui jucau mereu bine. A fost o întîlnire plăcută, ne-am întîlnit la masă. Era normal să vorbim pentru că a avut aceşti jucători timp de trei luni”, a precizat Bergodi.

Întrebat ce părere are despre faptul că antrenorului Cristian Pustai nu i-a fost încă reziliat contractul cu Rapid, Bergodi a răspuns: “Nu este ceva care mă interesează, dar este ceva foarte important pentru un coleg. Nu pot să vorbesc despre ce are sau nu de luat domnul Pustai. Eu mă gîndesc acum numai la meciul cu Concordia”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!