Carousel hot news

“Va fi greu, m-aş mulţumi cu un rezultat de egalitate”

Antrenorul lui Dinamo, Flavius Stoican, a declarat că partida cu FC Vaslui este una dintre cele mai importante pentru echipa sa, motiv pentru care s-ar mulţumi şi cu un rezultat de egalitate,...
15.12.2013 | 13:41
“Va fi greu, m-aş mulţumi cu un rezultat de egalitate”
ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Dinamo, Flavius Stoican, a declarat că partida cu FC Vaslui este una dintre cele mai importante pentru echipa sa, motiv pentru care s-ar mulţumi şi cu un rezultat de egalitate, avînd în vedere că elevii lui Liviu Ciobotariu evoluează foarte bine pe teren propriu.

“Este ultimul meci din acest an, din punctul meu de vedere unul foarte important. Cu o echipă care a reuşit jocuri bune în ultima perioadă, erau şi foarte aproape de a elimina Petrolul Ploieşti în Cupa României, au fost la un minut de a cîştiga. E o echipă cu jucători valoroşi, cu un antrenor care ştie să-i motiveze, să-i aşeze în teren. Avînd în vedere jucătorii pe care îi are la dispoziţie, cred eu că va fi un dintre cele mai importante partide din acest an. Sper să facem tot ce ne stă în putinţă pentru a scoate maxim din această partidă. Îl cunosc foarte bine pe Ciobotariu, ştiu ce calităţi are, cum îi poate motiva pe jucători, să-i aşeze bine în teren. Noi trebuie să rămînem concentraţi, dacă vom păstra aceeaşi atitudine putem face un meci bun. În general sunt realist, dacă partida va merge spre un rezultat de egalitate voi fi mulţumit, dar noi încercăm să scoatem maximum. Trebuie să ţinem cont că întîlnim unul dintre cei mai valoroşi adversari din campionat. Au o echipă cu jucători buni, şi mă refer în primul rînd la Sănmărtean, unul dintre cei mai talentaţi jucători români la ora actuală. Au jucători buni, sper să le facem faţă”, a spus Stoican.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri