Încă două achiziţii pentru “lupi”: “Mă gîndesc din ce în ce mai des că putem să luăm şi Cupa, şi campionatul”

Octavian Cojocaru   
în Casa Pariurilor Liga 1
21/01/2014, 18:39
Încă două achiziţii pentru “lupi”: “Mă gîndesc din ce în ce mai des că putem să luăm şi Cupa, şi campionatul”
Detaliu din coregrafia galeriei Petrolului.

Dan Capră, preşedintele de la Petrolul Ploieşti, a anunţat că “găzarii” vor mai lua un fundaş central şi un atacant, pentru a acoperi găurile lăsate de plecările lui Alexandru Benga şi Ferebory Dore, ambii vînduţi la Botev Plovdiv. Capră a mai adăugat că sectorul de marketing a început să producă din vînzarea produselor promoţionale cu numele lui Mutu şi Zicu, super-loviturile date în această iarnă pe piaţa transferurilor.

“Nu ştiu cîte tricouri s-au vîndut cu Mutu şi cu Zicu. Lucrurile merg foarte bine. Marketingul nu e o componentă foarte importantă, dar e importantă”, a spus Capră.

“E obligatoriu să luăm cupa sau campionatul. Avem cele două obiective stabilite, visez să luăm măcar unul dintre cele două trofee. Mă gîndesc din ce în ce mai des că le putem lua pe amîndouă. De aceea am făcut acest efort financiar”, a adăugat şeful “găzarilor”.

Preşedintele prahovenilor nu se teme de jocuri de culise în retur şi nici de implicarea arbitrilor în desemnarea campioanei, deşi în toamnă rivala Steaua a fost cea mai ajutată echipă din campionat. “Eu sînt de doi ani de zile în fotbal, încă învăţ. Sînt liniştit în privinţa arbitrajelor pentru retur. Trebuie să-şi facă treaba bine. Nu văd nici o problemă că toate comisiile au trecut de la LPF la FRF. Nu m-am uitat la meciurile Stelei, am văzut rezultatele. Dar nu vreau să comentez nimic despre alte formaţii”, a încheiat Dan Capră.

Închide ×