Napoli a DECIS dacă revine. MESAJUL pentru Mititelu

Tehnicianul alb-albaştrilor, Nicolo Napoli, a dezvăluit pentru FANATIK că pe 13 ianuarie revine la Craiova. Italianul are planuri mari: vrea să promoveze în Liga I. El are şi un anunţ pentru...
29.12.2013 | 16:31
Napoli a DECIS daca revine MESAJUL pentru Mititelu

Tehnicianul alb-albaştrilor, Nicolo Napoli, a dezvăluit pentru FANATIK că pe 13 ianuarie revine la Craiova. Italianul are planuri mari: vrea să promoveze în Liga I. El are şi un anunţ pentru Adrian Mititelu: “Să rezolve problemele cu banii!” 

Domnule Napoli, ce faceţi, vă mai întoarceţi la echipă?

Am stat bine şi m-am gîndit. Am vorbit şi cu mai mulţi băieţi de la echipă şi m-am hotărît ca pe 13 ianuarie să revin la Craiova să discut cu cărţile pe faţă cu Adrian Mititelu. Vreau să punem la punct toate lucrurile. Eu vreau să continuu la echipă. Este munca mea şi a băieţilor şi nu vreau să ne batem joc de ea. Ar fi bine ca domnul Mititelu să găsească resurse să terminăm cu bine campionatul.

Adrian Mititelu a recunoscut public că are mari probleme cu banii, nu vă este frică de acest lucru?

Este foarte bine că a recunoscut acest lucru. În acest fel băieţii şi-au dat seama că patronul nu minte, deoarece el a spus încă de la început că s-ar putea să apară aceste probleme pe parcursul campionatului, mă refer la problemele financiare. Acesta este şi motivul pentru care mă întorc mai devreme la Craiova, cu toate că reunirea este pe 20 ianuarie. Vreau să pun la punct cu Adrian Mititelu strategia pentru retur. Trebuie să vedem de unde găsim bani pentru un cantonament în Antalya…

“Nu ştiu sigur dacă se vor mai întoarce Baird şi Mitic”

Alte probleme mai sînt la echipă?

După ce voi discuta cu Mititelu trebuie să aflu ce jucători se mai întorc la echipă. Din cîte am vorbit cu băieţii, se pare că foarte mulţi jucători sînt decişi să continue la Universitatea Craiova, mai ales pentru minunaţii noştri suporteri. Acesta este şi motivul pentru care sînt hotărît să merg mai departe, tot pentru suporterii noştrii din tribune, cei care au fost peste tot după noi în acest tur.

Sînt şi jucători care nu se vor mai întoarce…

Trebuie să iau în calcul şi acest lucru. Din cîte se pare, din diferite motive, nu sînt sigur că se vor mai întoarce Baird şi Mitic. Avem probleme cu jucătorii extracomunitari, însă am şi o veste bună pentru fanii noştri. M-am întîlnit la Verona cu Acka şi mi-a spus că se va întoarce la echipa noastră. Acum rămîne ca şi Adrian Mititelu să îi rezolve problema cu permisul de muncă.

Ce obiectiv aveţi în continuare la echipă ?

Îmi doresc enorm să promovez, dar nici eu nu am o baghetă magică să ajung în Liga 1 dacă nu sînt asigurate cît de cît condiţii pentru performanţă. Nu vreau să par un laş, că îmi e frică să mă bat la promovare, dar asta e realitatea. Nu în ultimul rînd, îi rog pe suporterii noştri să nu ne părăsească la greu.

Tags: