ADVERTISEMENT
Carousel hot news

“Mă nemulţumeşte rezultatul, ocaziile mari le-am avut noi”

Antrenorul lui ACS Poli, Dan Alexa, este dezamăgit de faptul că echipa sa nu a reuşit să se impună în faţa Coronei Braşov....
Autor: Răzvan Scarlat | 11.04.2014 | 20:25

Antrenorul lui ACS Poli, Dan Alexa, este dezamăgit de faptul că echipa sa nu a reuşit să se impună în faţa Coronei Braşov.

ADVERTISEMENT

“Nu mă poate mulţumi acest rezultat de egalitate, chiar în situaţia în care Corona este o echipă care le-a pus probleme Stelei, lui Dinamo şi Petrolului. Ne-a lipsit atenţia la ultima pasă. Ne doream victoria, asta e clar, dar nu s-a putut. Corona e o echipă periculoasă, cu jucători experimentaţi şi care nu mai au nimic de pierdut, dar nu mă mulţumeşte deloc acest rezultat. Nu ne-a ieşit ultima pasă, aici a fost problema. Ocaziile mari le-am avut noi. Bara lui Trandu, de exemplu. Cred în echipa mea, cred în jucători mai departe şi sper să cîştigăm mai multe puncte pe viitor”, a spus Dan Alexa la Digisport.

La rîndul său, atacantul lui ACS Szabolcs Szekely a declarat: “Sîntem foarte supăraţi. Cred că am făcut un joc bun, trebuia să cîştigăm, mai ales în prima repriză. Asta este, acum mergem mai departe, bine măcar că am luat un punct care sperăm să ne ajute cumva pe viitor. Ne dorim să facem mai bine de acum încolo şi să cîştigăm etapa viitoare cu U Cluj. Trebuia să marcăm. Am avut 3-4 ocazii clare. Dacă eram puţin mai atenţi la finalizare, reuşeam o victorie. Dan Alexa nu ne-a certat. A venit la noi, ne-a zis capul sus şi asta a fost. Acum o să cîştigăm cu U Cluj şi totul o să fie ok. Sînt foarte încrezător că o să scăpăm de retrogradare, mai ales că în ultimele etape, de cînd a venit Dan, am lucrat foarte bine”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Coronei, Ionel Gane, consideră că rezultatul de egalitate obţinut de formaţia sa în faţa lui ACS Poli este echitabil. “M-a nemulţumit un gol, ca sa putem cîştiga. Am făcut patru egaluri consecutive acasă. E un rezultat echitabil, noi am avut mai multă iniţiativa, iar Timişoara cred că s-a mulţumit cu un punct şi a avut doar două-trei contraatacuri. Am avut discuţii cu jucători, e viitorul lor în joc, campionatul nu s-a încheiat. Ei sînt receptivi, trebuie să dăm maximum în fiecare meci. Noi pregătim la victorie meciul de Vaslui, iar dacă nu reuşim să cîştigăm, poate o facem la următorul meci”, a declarat Gane.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!