Life

“Mă omor în fața spitalului!” Aurel Pădureanu nu vrea să o înmormânteze pe Cornelia Catanga după regulile COVID-19

26.03.2021 | 10:16
Ma omor in fata spitalului Aurel Padureanu nu vrea sa o inmormanteze pe Cornelia Catanga dupa regulile COVID19
Aurel Pădureanu nu poate accepta că moartea Corneliei Catangaa fost cauzată de COVID-19 și vrea să o conducă pe ultimul drum fără să țină cont de restricțiile impuse în acest caz. Sursă foto: Antena Stars
ADVERTISEMENT

Aurel Pădureanu este în stare de șoc, după moartea Cornelei Catanga! FANATIK.RO a aflat ce se petrece, în aceste momente, în casa reginei muzicii lăutărești, la câteva ore după ce medicii au declarat decesul artistei, cauzat de complicațiile apărute în urma infectării cu COVID-19.

Jale, țipete și revoltă acasă la Cornelia Catanga, după trecerea în neființă a artistei. Aurel Pădureanu, bărbatul alături de care Cornelia Catanga a trăit și bune și rele peste trei decenii, nu poate accepta că moartea celei supranumită “regina muzicii lăutărești” a fost cauzată de infecția COVIV-19.

ADVERTISEMENT

Trupul neînsuflețit al Corneliei Catanga se află la morga Spitalului Universitar din Capitală și urmează să fie ridicat, în perioada următoare, de familie, care trebuie să respecte regulile impuse în cazul decesului cauzat de infecția cu coronavirus.

Aurel Pădureanu nu vrea să o înmormânteze pe Cornelia Catanga după regulile COVID-19

Conform surselor noastre, Aurel Pădureanu, partenerul de viață al Corneliei Catanga, nu vrea să audă de restricțiile impuse de pandemie și își dorește ca artista să fie condusă pe ultimul drum de toți cei care au iubit-o și i-au ascultat muzica.

ADVERTISEMENT

“Mă omor în fața spitalului! Cornelia mea nu pleacă într-un sac! Ea trebuie să fie văzută, pupată de cei care au iubit-o”, ar fi strigat, plin de durere, Aurel Pădureanu, în momentul în care a fost anunțat de apropiați că înmormântarea Corneliei Catanga va fi una care trebuie să respecte regulile impuse pentru împiedicarea răspândirii infecției cu coronavirus. (Vezi și: Focar de COVID-19 în familia lui Aurel Pădureanu și a Corneliei Catanga. Dezvăluiri exclusive după moartea cântăreței)

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu s-au tratat acasă, deși aveau simptome specifice COVID-19

Moartea Corneliei Catanga a fost anunțată, azi dimineață, de jurnalista Mara Bănică, iar primele informații scot la iveală o realitate dureroasă. Artista și soțul ei au refuzat să se testeze pentru COVID-19 și , după mai multe zile în care s-au tratat acasă, cântăreața a ajuns în stare critică la Spitalul Universitar din Capitală. Medicii au încercat să o intubeze, în zadar. Starea Corneliei Catanga era atât de gravă, încât artista a murit în doar câteva ore, în urma unui stop cardio-respirator.

ADVERTISEMENT

“Din păcate, Cornelia Catanga s-a prăpădit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a răpus-o, acum o oră, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!”, este mesajul transmis de Mara Bănică, la scurt timp după ce a primit vestea morții Corneliei Catanga.

Aurel Pădureanu: “Mai bine mori acasă decât să ajungi la spital”

Zilele trecute, Aurel Pădureanu dezvăluia, pentru FANATIK.RO, că infecția cu COVID-19 a lovit și în familia sa și recunoștea că atât el, cât și cântăreața “sunt răciți” și iau medicamente.

ADVERTISEMENT

“Soțul fiicei mele e și el internat cu Covid, dar e într-o stare bună, slavă Domnului. Toată lumea e răcită în ultima vreme, și noi suntem răciți, ne luăm medicamentele. Când vine boala asta parcă totul s-a terminat. Mai bine mori acasă decât să ajungi la spital. Vedeți câte se întâmplă. Ți-e și frică.  Eu am o vârstă, Cornelia la fel, dar  nu am văzut până la vârsta asta a mea așa ceva, am dat examene cu viața foarte multe. Parcă s-a luat pofta de viață, nici nu știu ce să mai spunem”, declarat Aurel Pădureanu, în urmă cu câteva zile, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
A făcut milioane din fotbal și e vedetă, dar conduce o mașină de...
A făcut milioane din fotbal și e vedetă, dar conduce o mașină de doar 1.000 de euro
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Rona Hartner a decis, prin testament, ce se va întâmpla cu fiica ei...
Rona Hartner a decis, prin testament, ce se va întâmpla cu fiica ei minoră. Hotărârea luată înainte să moară
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au...
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au adus celebritatea VIDEO
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Rusia cutremură România! Va ataca fără milă. Amenințare fără precedent
Rusia cutremură România! Va ataca fără milă. Amenințare fără precedent
O salată fabuloasă. Seamănă cu cea de boeuf
O salată fabuloasă. Seamănă cu cea de boeuf
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română