ADVERTISEMENT
Carousel hot news

“Mă surprinde atitudinea lui Keşeru. Nu a vorbit cu mine”

Ionuţ Popa, antrenorul care l-a debutat pe Keşeru la vîrsta de 16 ani, are încredere în jucător că se poate impune la Steaua, însă consideră că nu poate juca pe postul de vîrf împins....
Autor: George Nistor | 10.01.2014 | 13:44

Ionuţ Popa, antrenorul care l-a debutat pe Keşeru la vîrsta de 16 ani, are încredere în jucător că se poate impune la Steaua, însă consideră că nu poate juca pe postul de vîrf împins. Popa a identificat calităţile lui Keşeru, dar şi motivul pentru care a ales să revină în ţară.

ADVERTISEMENT

“Keşeru poate face dovada unei promovări la echipa naţională. Are o maturitate bună, are jocuri multe într-un campionat puternic, era normal să vină la Steaua, să fie mai aproape de echipa naţională.Steaua este o echipă cu nume de rezonanţă, oricît ar fi campionatul nostru de slab. Ştiu calităţile lui Keşeru şi nu cred că poate juca vîrf împins.

Randamentul maxim îl va da pe un post pe care va fi exploata la maxim. Stanciu şi Iancu sunt concurenţii lui Keşeru. Ca vîrf trebuie să fii bun săritor la cap, vitezist şi foarte puternic. El are alte calităţi, şutează bine şi intră în combinaţii. Surprinzător, Keşeru are o altă atitudine faţă de mine. Era cuminte, serios. Am vorbit o singură dată cu Keşeru, la Iaşi, cînd disputa acolo meciurile naţionala de tineret. S-a scuzat, îi decedase tatăl, nu a venit la mine. Eu l-am promovat la 16 ani”, a spus tehnicianul ardelean la sport.ro.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!