Life

Macanache și Viorica de la Clejani, cea mai nouă colaborare din showbiz! Vor să intre în topuri cu piesa asta

06.10.2020 | 12:43
Macanache si Viorica de la Clejani cea mai noua colaborare din showbiz Vor sa intre in topuri cu piesa asta
ADVERTISEMENT

Colaborarea momentului în lumea artistică vine din partea soților de la Clejani și a artistului Macanache. Acest trio a marcat o lansare pe cinste, la care fanii nu se așteptau.

Cea mai nouă piesă și videoclip în care Viorica de la Clejani își face apariția o arată pe solista de muzică de petrecere într-un cadru total diferit. Cei care le apreciază repertoriul Clejanilor au avut o mare surpriză să îi vadă alături de acest rapper care în trecut a colaborat și cu Delia.

ADVERTISEMENT

Premiera melodiei a avut loc cu câteva ore în urmă, fiind anunțată încă din zilele de weekend de către artiști, pe conturile lor de Facebook. Urmăritorii din mediul online au așteptat cu sufletul la gură să vadă despre ce proiect muzicale este vorba și nu au fost deloc dezamagiți.

Macanache și Viorica de la Clejani, lansare neașteptată pentru fani

În mai puțin de 24 de ore de la lansarea oficială pe YouTube, melodia soților de la Clejani cu Macanache, ce poate fi urmărită și în continuare, a strâns un număr record de afișări.

ADVERTISEMENT

Românii au dat click-uri record pentru a putea să o vadă pe Viorica de la Clejani. Mai exact, ce pare să le fi atras tuturor atenția foarte mult a fost și vestimentația complet diferită a artistei de muzică lăutărească.

Renumită datorită tarafului lor, dar și a scandalurilor recente cu fiica ei, Margherita, soții de la Clejani au decis să marcheze o colaborare foarte neașteptată.

ADVERTISEMENT
Macanache și Viorica de la Clejani, cea mai nouă colaborare din showbiz! Vor să intre în topuri cu piesa asta
Viorica și Ioniță de la Clejani au marcat o apariție neașteptată în cel mai nou videoclip lansat alături de Macanache

Viorica și Ioniță au lansat piesa “Reveneală”, alături de artistul hip-hop Macanache, celebru la rândul său pentru colaborările din trecut și cu Delia.

Viorica a purtat mai multe ținute inspirate de stilul acestui gen muzical, compuse din bluze sport, dar și câteva rochii pe care le-a afișat în cadre de dans foarte tinerești. Solista pare să fi petrecut ceva timp alături de dansatoare pentru a exersa coregrafia acestui videoclip, deoarece mișcările ei au fost unele foarte inspirate, ba chiar apreciate de către public.

ADVERTISEMENT

Cei doi soți au dat dovadă că pot avea orice tip de abordare muzicală, de aceea s-au gândit să apeleze la un artist de notorietate precum Macanache.

ADVERTISEMENT