Life

Macaulay Culkin și Brenda Song s-au logodit. Cei doi actori sunt împreună de 4 ani

Macaulay Culkin (41 de ani) din Singur acasă și-a cerut partenera de viață în căsătorie. Actorul și Brenda Song formează un cuplu din vara anului 2017.
26.01.2022 | 08:02
Macaulay Culkin si Brenda Song sau logodit Cei doi actori sunt impreuna de 4 ani
Brenda Song, cerută în căsătorie. Cum arată inelul primit de la Macaulay Culkin. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Puștiul care a devenit faimos datorită peripețiilor prin care a trecut pe sticlă s-a așezat la casa sa după ce o perioadă lungă de timp a avut probleme cu substanțele interzise.

Actorul și-a găsit sufletul pereche în persoana modelului Brenda Song, cu care s-a cunoscut pe platourile de filmare de la producția „Changeland”, lansată în 2019.

ADVERTISEMENT

Macaulay Culkin și actrița au împreună și un copil, dovadă că recent au decis să formeze o familie în adevăratul sens al cuvântului și s-au logodit.

Brenda Song, cerută în căsătorie. Cum arată inelul primit de la Macaulay Culkin

Brenda Song a fost observată purtând un inel de logodnă cu diamant în timpul unei ieșiri în oraș. Frumoasa vedetă nu a ascuns deloc bijuteria, care arată că a fost cerută în căsătorie.

ADVERTISEMENT

Actrița a fost surprinsă de paparazzii purtând un palton de culoare roșie și o rochie neagră, însă nu ținuta a atras atenția asupra sa, ci inelul pe care-l purta pe deget.

Iubita lui Macaulay Culkin se afla în Los Angeles, când s-a afișat cu bijuteria superbă pe inelarul de la mâna stângă. Cei doi actori nu au făcut nicio declarație despre logodnă.

ADVERTISEMENT
Brenda Song poartă un inel de logodnă
Brenda Song poartă un inel de logodnă. Sursa foto: Instagram.ro. Colaj: Fanatik

Macaulay Culkin și Brenda Song, părinții unui băiat. Cum îl cheamă

Vedetele sunt foarte fericite că au făcut acest pas având în vedere că au împreună un băiat, care a primit numele uneia dintre surorile actriței, care a murit într-un accident de mașină.

Dakota, fiul lui Macaulay Culkin și Brenda Song, s-a născut pe 5 aprilie 2021, în Los Angeles. La doar o lună după naștere, modelul apărea pentru prima oară în public cu bebelușul, la plimbare.

ADVERTISEMENT

Venirea pe lume a copilului a fost așteptată de toată lumea, asta și pentru că cei doi îndrăgostiți și-au dorit foarte mult să devină părinți.

„Exersăm din plin. Încercăm să ne dăm seama cum merge, să ne sincronizăm. Pentru că nimic nu te excită mai tare decât atunci când iubita ta intră în cameră. 

Și mai ales când spune «Dragă, sunt la ovulație!»”, declara în urmă cu ceva timp Macaulay Culkin pentru publicația Esquire.

ADVERTISEMENT
Tags: