Fotbal intern

Macedonenii s-au speriat de Valentin Mihăilă: „El ne amenință!”

23.03.2021 | 19:27
Macedonenii sau speriat de Valentin Mihaila El ne ameninta
ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă traversează o formă bună la Parma, iar fostul jucător al Craiovei a reușit să înscrie și un gol superb la antrenamentele naționalei României, care i-a speriat pe macedoneni.

Presa din Macedonia de Nord a notat ultimele evoluții ale lui Mihăilă, inclusiv golul superb de la antrenamente, recunoscând că el este unul dintre cei mai amenințători jucători ai României.

ADVERTISEMENT

Golul lui Mihăilă de la antrenamentele „tricolorilor” a fost atât de frumos, încât a fost și redistribuit pe contul oficial de Twitter al Parmei, unde fanii italieni au apreciat în număr mare execuția.

Presa din Macedonia de Nord, speriată de Valentin Mihăilă

Valentin Mihăilă pare să fie jucătorul din selecționata lui Mirel Rădoi care i-a speriat cel mai tare pe macedoneni, iar presa lor notează forma bună prin care trece fostul oltean.

ADVERTISEMENT

„Mihăilă amenință Macedonia cu un eurogol magistral la antrenament. Adversarii noștri au început pregătirile pentru meci. Jucătorii și-au arătat calitățile la antrenamente, unde tânărul Valentin Mihăilă a impresionat.

Jucătorul de 21 de ani a transmis un avertisment Macedoniei cu bijuteria sa, care a fost postată pe site-ul federației”, au notat jurnaliștii de la Gol.

ADVERTISEMENT

Mihăilă promite să facă spectacol cu Macedonia de Nord

Valentin Mihăilă este determinat să își facă un debut de vis în naționala mare a României și așteaptă cu sufletul la gură partida cu Macedonia de Nord: „Fotbalul italian mi se pare foarte tacticizat, cu echipe care se apără foarte bine și pun preț pe defensivă.

Cred că mie mi se potrivește, mai ales pentru că sunt la o echipă care joacă pe contraatac. Fiind un jucător de viteză, asta mă avantajează. M-am integrat foarte bine și sper să continui la fel”.

ADVERTISEMENT

A fost minunat primul contact cu lotul național. Îmi doresc să fiu aici, visul meu este să joc la un campionat european sau mondial cu echipa națională și sper să îmi pun amprenta. Nivelul de aici e mai ridicat. La tineret sunt numai copii, aici sunt doar seniori. Sper să mă impun și să fac față aici. Pe Camora l-am avut adversar foarte puțin la antrenamente, dar e un jucător foarte bun în continuare. 

Cu Macedonia de Nord va fi 2-0. Marcatori… nu știu, nu știm cine va juca. Dar sper să joace bine și să înscrie cine va juca. Nu contează cine înscrie, important e să câștige echipa”, a mai spus Valentin Mihăilă.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,11 este cota pentru ”ambele marchează” la meciul România-Macedonia de Nord. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT