Sport

Macedonia de Nord – Olanda 0-3 în grupa C la Euro 2020. Depay și ”dubla” lui Wijnaldum au adus victoria batavilor

FANATIK îți prezintă toate detaliile despre ultimul meci al Macedoniei de Nord la Euro 2020, în Olanda.
21.06.2021 | 20:50
Macedonia de Nord  Olanda 03 in grupa C la Euro 2020 Depay si dubla lui Wijnaldum au adus victoria batavilor
ADVERTISEMENT
21-06-2021
16:26

Macedonia de Nord - Olanda 0-3  (Depay 24, Wijnaldum 51, 58)

FINAL DE MECI! Olanda se impune fără emoții în fața Macedoniei de Nord și se califică în optimi cu maximum de puncte. 

  • Min. 69 – Goran Pandev a fost înlocuit cu Kostadinov. Pentru Pandev acesta a fost ultmul meci al carierei   

  • Min. 58 – GOOOOOOOL Olanda!!! Wijnaldum reușește dubla în doar 7 minute 

  • Min. 51 – GOOOOOL Olanda!!! Wijnaldum duce scorul la 2-0 pentru batavi, cu o execuție simplă, din gura porții! 

  • Min. 24 – Memphis Depay deschide scorul la Amsterdam

21-06-2021
16:22

Bară pentru Macedonia de Nord

  • LIVE Min. 22 – Macedonia de Nord este echipa mai periculoasă. Trajkovski a primit o pasă de la Pandev și a șutat năprasnic în bara porții lui Stekelenburg
21-06-2021
16:18

Jucătorii olandezi i-au adus un omagiu lui Goran Pandev la ultimul meci al carierei

Înaintea startului meciului dintre Macedonia de Nord și Olanda, jucătorii batavi i-au oferit un tricou cu numărul 122, lui Goran Pandev, cifră care simbolizează numărul de meciuri disputate de căpitanul nord macedonenilor, aflat la ultimul meci din carieră.

21-06-2021
16:11

Gol anulat Macedoniei de Nord

  • LIVE Min. 9 – Trickovski a finalizat un contraatac al Macedoniei de Nord, dar semnalizarea tușierului a dus la anularea golului
21-06-2021
16:00

Macedonia de Nord - Olanda 0-1

  • LIVE Min. 1 – A început meciul!
21-06-2021
15:41

Echipele de start pentru Macedonia de Nord - Olanda

  • Macedonia de Nord: Dimitrievski (Rayo Vallecano) – Ristovski (Dinamo Zagreb), Velkovski (Rijeka), Musliu (Fehervar), Alioski (Leeds United) – Trickovski (AEK Aena), Bardi (Levante), Ademi (Dinamo Zagreb), Elmas (Napoli), Trajkovski (Mallorca) – Pandev(c) (Genoa); Rezerve: Jankov, Siskovski – Zajkov, Ristevski, Hasani, Kostadinov, Nikolov, Stojanovski, K. Velkovski, Spirovski, Avramovski, Churlinov; Selecționer: Igor Angelovski
  • Olanda: Stekelenburg (Ajax) – Blind (Ajax), De Light (Juventus), De Vrij (Inter Milano) – Van Aanholt (Crystal Palace), Gravenberch (Ajax), Wijnaldum(c) (PSG), F. de Jong (Barcelona), Dumfries (PSV) – Malen (PSV), Depay (Barcelona); Rezerve: Krul, Bizot – Veltman, Ake, Berghuis, De Jong, Promes, Klaasen, Weghorst, Koopmeiners, Timber, Gakpo; Selecționer: Frank de Boer

Meciul Macedonia de Nord – Olanda are loc luni, 21 iunie, cu începere de la ora 19:00, în cadrul grupei C a turneului final al EURO 2020. Este ultima rundă şi în această grupă, deja câştigată de naţionala batavă.

Unde se joacă meciul Macedonia de Nord – Olanda

Confruntarea Macedonia de Nord – Olanda se dispută luni, 21 iunie, de la ora 21:00, pe stadionul Johan Cruijff din Amsterdam, în ultima etapă a grupei C de la EURO 2020. Ţările de Jos au punctaj maxim după primele două jocuri, Macedonia de Nord le-a pierdut pe amândouă şi aceasta e reprezentaţia de adio la o competiţie majoră pentru Goran Pandev şi compania.

ADVERTISEMENT

Se va intra pe stadion după aceleaşi reguli stricte ca şi până acum. Adică, doar 25 la sută din capacitatea arenei şi obligatoriu fanii trebuie să prezinte dovada unui test negativ valabil 72 de ore.

Cine transmite la TV partida Macedonia de Nord – Olanda

Partida Macedonia de Nord – Olandase joacă luni, 21 iunie, de la ora 19:00, pe stadionul Johan Cruijff din Amsterdam şi este transmisă pe micile ecrane pe canalul PRO X, pentru că la aceeaşi oră are loc la Bucureşti, în transmisia PRO TV, celălalt meci din grupă, Ucraina – Austria. Partida de la Amsterdam o mai puteţi urmări şi pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Amsterdam, după zilele însorite s-a instalat ploaia şi temperatura a scăzut până la 13 grade şi cam aceasta va fi situaţia inclusiv la ora meciului. Partida a fost încredinţată pentru a fi condusă românului Istvan Kovacs, care astfel debutează la EURO, în timp ce Ovidiu Haţegan a avut deja două meciuri.

Ce jucători importanţi lipsesc din meciul Macedonia de Nord – Olanda

Fără a face precizări selecţionerul batavilor, Frank de Boer, a anunţat faptul că la această partidă va opera multiple modificări în formula de start, lăsând la odihnă cel puţin cinci sau şase dintre titulari. Vor intra din primul minut câţiva dintre jucătorii care nu au evoluat deloc sau au prins minute puţine la acest EURO.

ADVERTISEMENT

Şi Macedonia de Nord nu va alinia formula obişnuită de start, tot din dorinţa de a oferi şansa de a fi evoluat la EURO şi celor care nu au făcut-o până acum, însă nu va lipsi de pe teren veteranul Goran Pandev, liderul de necontestat al echipei la cei 38 de ani ai săi.

Vor să termine grupa pe locul 1

Deşi va efectua multiple modificări în echipa de bază Frank de Boer nu concepe un rezultat negativ în acest ultim joc din faza grupelor. “Vrem să încheiem aşa cum am început, adică prin victorie şi să terminăm grupa pe locul 1. Cred că toţi jucătorii prezenţi aici au valoare şi merită să facă parte din lotul pentru EURO”.

ADVERTISEMENT

Macedonenii consideră că au trăit cea mai frumoasă experienţă din istoria echipei lor naţionale şi personal, la nivel individual şi vor să ofere o replică dârzâ liderului grupei, deşi ştiu că îi aşteaptă un examen foarte sever. Macedonia de Nord a pierdut ambele jocuri, dar a avut multe momente când a arătat un fotbal de calitate.

Cote la pariuri pentru partida Macedonia de Nord – Olanda

Bookmakerii nu ţin cont de turn-over-ul masiv preconizat de selecţionerul Frank de Boer şi acordă o cotă aproape modică la victorie Portocalei mecanice: 1,28. Macedonia de Nord are cotă 13,50 pentru a produce marea surpriză.

Cele două naţionale s-au mai întâlnit până acum de patru ori, numai în preliminarii de CM. Pentru CM 2006 nu a existat învingător în nici un meci: 0-0 în Olanda şi 2-2 în Macedonia de Nord. În schimb la CM 2010 batavii au făcut legea: 2-1 în deplasare şi 4-0 acasă.

ADVERTISEMENT