Sport

Macedonia de Nord, primul antrenament pe stadionul Steaua! Cine a venit la ședința de pregătire

Reprezentativa Macedoniei de Nord a venit la București pentru Euro 2020 și a efectuat deja primul antrenament pe stadionul Steaua.
08.06.2021 | 23:15
Macedonia de Nord primul antrenament pe stadionul Steaua Cine a venit la sedinta de pregatire
ADVERTISEMENT

România va organiza pe Arena Națională trei meciuri din Grupa C și o partidă din optimile de finală.

Alex Cândea, manager operaţional Euro 2020 la Bucureşti, a dat un interviu pentru FANATIK în care a vorbit pe larg despre  organizarea turneului final în țara noastră.

ADVERTISEMENT

Stadionul Steaua a găzduit primul antrenament al Macedoniei de Nord

Prima echipă care a ajuns la București în vederea Euro 2020 a fost Macedonia de Nord, iar elevii lui Igor Angelovski au și făcut primul antrenament pe stadionul Steaua.

Macedonenii au efectuat o ședință de pregătire ușoară, de dezmorțire, iar gazonul arenei din Ghencea s-a prezentat în condiții excelente.

ADVERTISEMENT

La antrenament și-a făcut apariția și ambasadorul Macedoniei de Nord la București, Gabriel Atanasov, care s-a întreținut minute bune cu persoane din delegație.

Ambasadorul Macedoniei la București, mesaj de încurajare pentru jucători

Excelența Sa le-a ținut un discurs jucătorilor din reprezentativa macedoneană, iar la final a fost aplaudat de jucători și de staff-ul tehnic.

ADVERTISEMENT

Formația pregătită de Igor Angelovski a avut parte de o primire de gală, gazdele stadionului Steaua punând pe tabelă un mesaj de bun venit.

Programul meciurilor găzduite de Arena Naţională din București este următorul:

  • 13 iunie, Austria – Macedonia de Nord (19:00, Grupa C)
  • 17 iunie, Ucraina – Macedonia de Nord (16:00, Grupa C)
  • 21 iunie, Ucraina – Austria (19:00, Grupa C)
  • Optimi de finală: 1F – 3A/B/C (22:00)
ADVERTISEMENT

Ucraina e și ea la București

Tot marți a ajuns la București și delegația reprezentativei Ucrainei. Naționala lui Andriy Shevchenko a aterizat la ora 18:55 pe Aeroportul Internațional ”Aurel Vlaicu” de la Băneasa.

Reprezentativa ucarineană va sta la hotelul Caro din nordul Bucureștiului, iar ședințele de pregătire le vor face pe stadionul ”Anghel Iordănescu” din Voluntari.

Macedonia de Nord antrenament stadionul Steaua

Cea de-a trei echipă care va două meciuri la București în Grupa C, Austria, a decis să rămână acasă pe durata turneului final și să facă deplasarea în România doar în ziua meciului. Astfel formația lui Franco Foda nu va face niciun antrenament în țara noastră.

ADVERTISEMENT