Măcel în fotbalul românesc! “Au dat cu sticle şi pietre în arbitru!”

Ionuţ Cataramă   
in Fotbal intern
16/03/2018, 10:57
Măcel în fotbalul românesc! “Au dat cu sticle şi pietre în arbitru!”

Partida dintre Muscelul Văleni şi Sportul Voineşti trebuia să fie un banal joc din prima etapă a Cupei României, faza judeţeană. Lucrurile însă au degenerat şi meciul s-a transformat într-un adevărat circ, din cauza suporterilor echipei gazdă.

“La scorul de 2-2, s-a dat un 11 metri pentru noi, apoi spectatorii au dat navala pe teren. Dupa ce au patruns pe gazon a fost precum in jungla. Au pitit toate mingile, iar arbitrului i-au dat o minge de plastic. Pur si simplu, acestia si-au batut joc de arbitru. Au aruncat cu pietre dupa arbitru.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Au fost injuraturi, dar si sticle de bere si ţuică la greu in randul acestora. Asa ceva nu am intalnit pana acum. Am mers pe toate terenurile din judet, dar asa ceva nu am vazut. Fiecare scotea din geci sticle cu alcool. Nu am inteles nimic din acest joc. Unul dintre spectatori a aruncat cu piatra după arbitrii si in momentul cand acestia au vrut sa treaca puntea din apropierea terenului. Arbitrul nu a fost lovit, dar daca il lovea sigur se ajungea la altele. Rautatea din tribune s-a transmis si in teren”, a declarat Decebal Popa, presedintele celor de la Sportul Voinesti, conform dbonline.ro.

Centralul partidei, Bogdan Ivaşcu, a întrerupt meciul în minutul 67 după ce fanii formaţiei gazdă au pătruns pe teren, furioşi că oaspeţii au primit o lovitură de la 11 metri. Scorul în acel moment era 2-2. Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Închide ×