Life

Mădălin Ionescu, detalii despre calvarul prin care trece de ceva timp: „O grupare din Africa”

02.04.2021 | 15:10
Madalin Ionescu detalii despre calvarul prin care trece de ceva timp O grupare din Africa
ADVERTISEMENT

Mădălin Ionescu este terorizat de o bandă de infractori care îi folosesc fotografiile pentru a face bani de pe urma imaginii sale. Jurnalistul a făcut plângere la Poliție de mai multă vreme după ce a primit mesaje de la tot felul de doamne acuzându-l că le-a cerut bani degeaba.

Prezentatorul s-a trezit cu un mesaj legat de această speță care este investigată de procurori în care cineva i-a spus că există o poză cu el dezbrăcat la Story, pe Instagram, dar cel mai probabil era o farsă de 1 Aprilie.

ADVERTISEMENT

Mădălin Ionescu a profitat de această ocazie pentru a le explica invitatelor din emisiunea pe care o realizează la Metropola TV cu ce situație se confruntă de luni bune.

Mădălin Ionescu, terorizat de niște infractori care îi folosesc imaginea pe site-uri matrimoniale

Soțul Cristinei Șișcanu apare pe tot felul de site-uri ale unor agenții matrimoniale din străinătate, iar unii fac bani de pe urma imaginii lor.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul a spus că a aflat de la cei care investighează acest caz de uzurpare a identității și folosirea ei în astfel de scopuri infracționale că oamenii care stau în spatele acestei operațiuni prin care le escrochează pe femei ar fi în legătură cu o grupare africană.

„Mi-au scris femei din toată lumea”

„Îmi scriu femei din toată lumea. Sunt sute, mii de conturi false pe internet create de o grupare infracțională, care sunt în legătură cu o grupare din Africa.

ADVERTISEMENT

Această grupare are ramificații și în România și probabil corespund unui profil de cuceritor. A trebuit să fac plângere pentru că mi-au scris femei din toată lumea pentru că au pierdut banii, mii de euro ca să se întâlnească cu persoanele astea.”, a declarat Mădălin Ionescu la Metropola TV.

Mădălin a mai spus că a făcut plângere acum câteva luni, dar nu a primit foarte multe detalii. A depus la organele de anchetă mai multe capturi cu conturile false pe care le-a depistat pe rețelele de socializare și susține că nu înțelege cum pe Facebook și Instagram nu li s-a cerut buletinulor indivizilor care i-au furat imaginea atunci când au făcut aceste conturi.

ADVERTISEMENT