Life

Mădălin Ionescu este în doliu. Prezentatorul TV a pierdut o ființă specială. ”Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”

Mădălin Ionescu este profunde îndurerat. Cu lacrimi în ochi, prezentatorul TV le-a spus fanilor că a pierdut una dintre cele mai dragi ființe din viața lui.
21.05.2024 | 18:57
Madalin Ionescu este in doliu Prezentatorul TV a pierdut o fiinta speciala Am trait cu o durere imensa ultimele lui clipe
Mădălin Ionescu este în doliu. Prezentatorul a pierdut o ființă dragă. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Mădălin Ionescu trece printr-o perioadă destul de sensibilă. Cu ochii în lacrimi, prezentatorul TV și-a anunțat fanii că a pierdut una dintre cele mai dragi ființe din viața lui.

Mădălin Ionescu, în lacrimi în fața fanilor

Mădălin Ionescu este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România. De obicei, aceasta apare în fața fanilor ferm și sigur pe el. De data asta, însă, Mădălin a apărut cu ochii în lacrimi și cu o durere imensă în suflet.

ADVERTISEMENT

Soțul Cristinei Șișcanu le-a povestit fanilor prin ce a fost nevoit să treacă în ultima săptămână. Deși i-a fost greu să vorbească despre asta, a vrut să tragă și un semnal de alarmă.

Mădălin Ionescu a povestit pe rețelele sociale că a pierdut una dintre cele mai dragi ființe pentru el. Thor, lupul său alb care i-au fost alături în ultimii ani, s-a stins din viață.

ADVERTISEMENT

Mădălin Ionescu este profund îndurerat și nu se poate împăca cu ideea că, de acum încolo, blănosul nu va mai fi în viața lui. Dincolo de vorbele pline de durere pe care le-a rostit, soțul Cristinei Șișcanu a povestit și chinurile prin care a trecut animalul în ultimele sale clipe.

Thor, câinele lui Mădălin Ionescu a murit după ce s-a luptat cu probleme grave de sănătate

Problemele de sănătate ale lui Thor au apărut în urmă cu mai bine de două luni. Mădălin Ionescu a făcut tot posibilul pentru a-și salva animalul de companie, dar, din păcate, nimic nu mai dădea rezultate.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul TV a apelat la diverse tratamente și medicamente pentru a-l face bine pe Thor. Încă de pe atunci, medicii veterinari i-au spus că animalul nu mai are mult de trăit și că cel mai bine ar fi să îl eutanasieze.

Mădălin Ionescu nici nu a vrut să audă de așa ceva. Aceasta a preferat să îl lase pe Thor să își trăiască liniștit ultimele zile. Animalul a trecut prin clipe groaznice, iar această perioadă a fost cea mai grea pentru Mădălin Ionescu.

ADVERTISEMENT

Acum că Thor nu mai este, prezentatorul TV accepta cu greu moartea animalului de companie. Thor a fost un câine special și loial care a umplut de bucurie fiecare zi din viața lui Mădălin Ionescu și a familiei sale.

”Este groaznic. Asta ești la finalul unei vieți în care te-a iubit necondiționat. Thor, lupul nostru alb minunat, s-a stins săptămâna trecută… Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe… dacă oamenii ar iubi precum câinii, nu ar mai exista suferință pe Pământ!”, a spus Mădălin Ionescu printre lacrimi.

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”