Life

Ar fi bomba anului! Se întoarce Mădălin Ionescu la Kanal D? Surse: Andreea Mantea este tot vedeta postului și s-ar putea să prezinte cu el

17.07.2020 | 15:54
Ar fi bomba anului Se intoarce Madalin Ionescu la Kanal D Surse Andreea Mantea este tot vedeta postului si sar putea sa prezinte cu el
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea a predat ștafeta Cristinei Dorobanțu în ceea ce privește emisiunea Puterea Dragostei. Bruneta a renunțat să fie prezentatoarea show-ului din Turcia, pentru ca David, fiul ei, să aibă parte de o copilărie normală.

Fanatik a aflat că vedeta este în continuare vedeta postului, ceea ce înseamnă că șefii de la Kanal D nu au renunțat de tot la Andreea Mantea, ba chiar i-au pregătit și o nouă emisiune.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea tv plănuia de o lună să plece în România, însă doar cu câteva zile înainte de finalul sezonului 2 al reality show-ului din Instambul a făcut anunțul public.

Andreea Mantea, colegă din nou cu Mădălin Ionescu?

Bruneta lucrează de ani buni în Kanal D, unde a prezentat numeroase emisiuni. Unul dintre cele mai de impact show-uri de la Kanal D a fost cel prezentat de Mădălin Ionescu împreună cu Andreea Mantea, iar cei doi au făcut echipă foarte bună la tv. Prezentatorii tv au cucerit milioane de oameni, mai ales pentru chimia și modul în care au colaborat în timpul aparițiilor de pe micul ecran.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

In concediu, cumva … Nu am mai prins o poză de familie de mult … Nici asta nu a ieșit cum trebuie, dar e singura…?? @iamcristinasiscanu. @eusuntpetra

A post shared by Madalin Augustin Ionescu (@madalin_augustin_ionescu_insta) on


Șefii de la Kanal D i-au pregătit Andreei Mantea o emisiune unde va fi văzută nu singură, ci împreună cu un alt coleg. Fanatik a aflat că Andreea Mantea nu pleacă din Kanal D și chiar urmează o nouă etapă din punct de vedere profesional. Sunt voci care spun că Mădălin Ionescu poate să se întoarcă la Kanal D, iar în ultimul an și-ar fi negociat întoarcerea, până acum, fără succes. Rămâne de văzut dacă cel care va prezenta noua emisiune alături de Andreea Mantea va fi tot Mădălin Ionescu, ori este vorba de altcineva.

 

View this post on Instagram

 

Astazi, sezonul 2 al emisiunii #PutereaDragostei , a implinit 1 an de zile! 365 de zile pline cu extrem de multe trairi intense! Ne mai despart doar 11 zile de finalul acestui sezon! Va multumesc din tot sufletul pentru ca ne-ati fost alaturi in fiecare zi! VA MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL PENTRU TOATE MESAJELE SUPERBE! SUNTETI MINUNATI! ??????❤️❤️❤️

A post shared by AndreeaMantea (@andreeamantea) on

În plan ar mai fi Victor Slav sau Cătălin Cazacu. Sursele Fanatik au dezvăluit că Victor Slav încă mai este vedeta postului, deși nu are niciun proiect în momentul de față. La fel de probabil este să se întoarcă la tv și Cătălin Cazacu, care de ceva vreme a încheiat colaborarea cu postul tv.

ADVERTISEMENT

„ V-am pregătit o mare surpriză, nu scăpați de mine! Aș putea să va dau un indiciu: voi avea un partener!”, a declarat Andreea Mantea.

A fost asistentă la Neatza cu Răzvan și Dani

Bruenta a debutat ca reporter în 2005, însă apoi, Andreea Mantea și-a făcut cu adevărat debutul în televiziune ca asistentă tv, chiar în platoul Neatza, unde colegi îi erau Răzvan Simion și Dani Oțil. Apoi, bruneta a pozat în Playboy. Apoi, ea a devenit prezentatoarea emisiunii Nuntă cu suprize, după care co-prezentatoare în emisiunea Wowbiz. Mantea s-a mutat ulterior la Antenă, unde a fost Burlăcița, acolo l-a cunoscut și pe Cristian Mitrea, împreună au un băiețel pe nume David pe care tatăl lui nu l-a recunoscut în primă fază.

ADVERTISEMENT

În 2015, ea a revenit la Kanal D pentru emisiunea Mireasă pentru fiul meu, apoi Se strigă darul, Te vreau lângă mine și Puterea Dragostei, emisiune la care a renunțat pentru a reveni în țară.

ADVERTISEMENT