Life

Mădălin Ionescu nu se ferește. Cristina Șișcanu câștigă mai mulți bani decât el: „Se descurcă”

Mădălin Ionescu nu s-a ferit să spună că, în familia lor, Cristina Șișcanu este cea care câștigă cei mai mulți bani. Ce a dezvăluit moderatorul tv.
30.10.2022 | 21:01
Madalin Ionescu nu se fereste Cristina Siscanu castiga mai multi bani decat el Se descurca
Mădălin Ionescu a recunoscut. Cristina Șișcanu face mai mulți bani. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mădălin Ionescu a făcut dezvăluiri fără perdea despre situația financiară a familiei sale. Prezentatorul TV a recunoscut că el aduce mai puțini bani în casă decât soția lui, Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu câștigă mai bine decât Mădălin Ionescu. Declarațiile prezentatorului de televiziune

Mădălin Ionescu și  Cristina Șișcanu sunt unul dintre cele mai longevive cupluri de la noi din țară. Au împreună o fetiță, o casă de lux și se bucură de popularitate în rândul românilor.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, amândoi au fost implicați în proiecte de televiziune care au avut succes și au fost urmărite cu drag de telespectatori.

Chiar dacă mulți nu cunosc acest lucru, Cristina Șișcanu are mai multe ocupații, pe lângă faptul că este mamă cu normă întreagă, dedicându-și mult timp îngrijirii fiicei ei și a lui Mădălin Ionescu, ea activează și în mediul online.

ADVERTISEMENT

În plus, este om de televiziune și femeie de afaceri, ceea ce îi aduce venituri substanțiale. Chiar și soțul ei a recunoscut că este cea care aduce cei mai mulți bani în casă.

Deși mulți bărbați s-ar feri să facă astfel de afirmații, Mădălin Ionescu este mândru de realizările Cristinei Șișcanu. În mediul online, el a fost întrebat cu ce se mai ocupă partenera lui de viață în afară de proiectul pe care îl are în televiziune, iar el a enumerat imediat toate activitățile.

ADVERTISEMENT

„În afară de emisiune? Ți se pare puțin? Nici eu, nici ea nu am avut norocul unor colaborări ușoare, în care să mergem la televiziune cu o oră înainte de emisiune și să intrăm fresh în televiziune.

Am muncit pe rupte. Ea, însă, are și o firmă. Colaborările/afacerile derulate prin firmă îi ocupă cea mai mare parte a timpului. În acest moment, cred că se descurcă mai bine decât mine din punct de vedere financiar”, a transmis Mădălin Ionescu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu dețin o companie care se ocupă de producție video. Iar conform informațiilor obținute de FANATIK, aceasta înregistrat în ultimul an fiscal o cifră de afaceri de 680.000 de lei, adică aproximativ 136.000 de euro, și un venit de aproape 280.000 de lei.

ADVERTISEMENT