Life

Mădălin Ionescu, teorie inedită despre atentatul din Viena: „Nu aș exclude un scenariu mai larg”

03.11.2020 | 12:08
Madalin Ionescu teorie inedita despre atentatul din Viena Nu as exclude un scenariu mai larg
ADVERTISEMENT

Jurnalistul Mădălin Ionescu a comentat atentatul din Viena care a avut loc ieri și are o teorie interesantă despre acest eveniment, care se adaugă la celelalte trei atacuri petrecute în ultimele zile în Franța.

Fostul realizator al emisiunii „Miezul problemei” de la Național TV nu exclude o escaladare în viitorul apropiat a situației create de terorismul european, dar i se pare în același timp ciudat cum s-au activat acești oameni fix acum în pandemie, când lumea își dorește să iasă în stradă pentru a-și exprima revolta privind anumite măsuri luate de autorități pentru combaterea pandemiei.

ADVERTISEMENT

„Foarte pe scurt, despre evenimentele din Viena: oamenii începuseră să iasă în valuri pe străzi pentru a protesta, în Vest, iar faza cu reactivarea islamismului radical vine cumva la timp sau așa pare pentru a salva guvernele europene de o potențială explozie revoluționară”, a spus Mădălin Ionescu pe Instastory.

Mădălin Ionescu, sceptic cu privire la felul în care evoluează anumite evenimente de pe planetă

Jurnalistul și-a argumentat teoria dând exemplul evenimentelor care au avut loc pe 11 septembrie în Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

„Să nu fie luat în nume de rău, dar după ce serviciile secrete americane cu, mă rog, establishmentul politico-militar au regizat celebrul film 11 septembrie 2001, cu un cinism inimaginabil nu m-ar mai mira nimic”, a completat Mădălin.

Prin această opinie, jurnalistul nu neagă existența problemei teroriste și spune că e posibil să fie doar acțiunile unor oameni mai scelerați, care se simt excluși din punct de vedere social.

ADVERTISEMENT

Nu exclude un scenariu mai larg „menit să oprească ocuparea străzilor”

Cu toate acestea, Ionescu se teme că lucrurile ar putea escalada în ceva mai rău: „Nu aș exclude un scenariu mai larg menit să oprească invazia sau ocuparea străzilor de către nemulțumiții acestei perioade de criză, cei care au fost afectați cu adevărat social și care s-au prins că totul este o mega-afacere a multor politicieni de pretutindeni aproape”.

Jurnalistul spune că ia în calcul ca aceste evenimente să fie pur și simplu unele paralele, iar activarea celulor radicaliste să nu aibă vreo legătură cu situația prin care trece lumea acum. Chiar și așa, pentru el este straniu ce se petrece.

ADVERTISEMENT