Life

Ce s-a întâmplat între Mădălin Voicu și Serghei Mizil. Erau prieteni buni, dar acum nu își mai vorbesc

Serghei Mizil și Mădălin Voicu au fost prieteni buni ani de zile, dar în final au ajuns să nu-și mai vorbească. Omul de afaceri a povestit tot ce s-a întâmplat.
17.11.2021 | 11:47
Ce sa intamplat intre Madalin Voicu si Serghei Mizil Erau prieteni buni dar acum nu isi mai vorbesc
De ce nu își mai vorbesc Mădălin Voicu și Serghei Mizil
ADVERTISEMENT

Mădălin Voicu și Serghei Mizil au fost foarte apropiați zeci de ani și își petreceau tot timpul liber împreună.

Omul de afaceri susține că prietenul său s-a schimbat în momentul în care a intrat în politică.

ADVERTISEMENT

Relația dintre ei s-a răcit , iar în timp au ajuns să nu-și mai vorbească.

Ce s-a întâmplat între Mădălin Voicu și Serghei Mizil. Erau prieteni buni, dar acum nu își mai vorbesc

Era o vreme în care Mădălin Voicu și Serghei Mizil erau nedespărțiți. Își petreceau tot timpul împreună și erau cei mai buni prieteni. După ani de zile au ajuns să nu își mai vorbească. Nici astăzi cei doi nu au revenit la sentimente mai bune.

Toată lumea s-a întrebat ce s-a întâmplat între ei, iar Serghei Mizil a explicat. Acesta a dezvăluit totul în cadrul unui podcastul găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish “Aproximativ discuții”, cu Gojira.  Cearta ar fi pornit de la decizia lui Mădălin Voicu de a intra în politică.

ADVERTISEMENT

“A îmbătrânit urât. L-a marcat prostia asta să-l bag în politică. Toți oamenii când ajung pe niște funcții o iau razna. Toți vor mașini, aghiotanți, putere. Eu nu mi-am dorit niciodată chestii, nu am muncit niciodată”, a recunoscut Serghei Mizil la “Aproximativ discuții”.

Ce a spus Mădălin Voicu despre fostul său prieten

După o perioadă, Mădălin Voicu a vrut să se împace cu prietenul său, dar acesta a refuzat.

“Nu am rupt-o eu. Eu îmi doresc să ne împăcăm, dar nu cred că va înțelege că vinovatul principal de despărțirea noastră e el, în afară că eu mi-am recunoscut vina”, a spus politicianul în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

ADVERTISEMENT

Neînțelegerile dintre cei doi ar fi pornit de la fosta soție a politicianului care era pictoriță.

“El trebuia să vină la botez, fusese ziua mea cu o zi înainte, pe 10 iulie. Ne-am simțit bine, am dansat pe mese, ne-au cântat lăutarii…a doua zi nu a mai venit. Nu întreb, nu știu care e cauza.

ADVERTISEMENT

Însă ce a spus, în proporție de 90 la sută este adevărat. Pentru că Serghei a simțit că eu am fost scos din cercul de prieteni și de vechi amici de către pictoriță. Și aici are dreptate. Nu pot să-l contrazic! Însă el e prea pornit.”, a mai spus Mădălin Voicu.

ADVERTISEMENT