Life

Mădălina Crețan, cadou de Valentine’s Day de la Nosfe și dincolo de moarte: „Ne-am dorit doar să fim împreună”

Nosfe i-a lăsat un cadou soției sale și dincolo de moarte! Ce a primit Mădălina Crețan de Valentine’s Day de la regretatul artist.
14.02.2023 | 20:47
Madalina Cretan cadou de Valentines Day de la Nosfe si dincolo de moarte Neam dorit doar sa fim impreuna
Mădălina Crețan, cadou de Valentine’s Day de la Nosfe Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Mădălina Crețan a primit un cadou de Valentine’s Day de la regretatul ei soț, chiar și dincolo de moarte. Artistul i-a pregătit un cadou special femeii iubite din viața lui cu această ocazie dinainte să moară.

Mădălina Crețan, cadou de Valentine’s Day de la Nosfe

Mădălina Crețan spune că ea și Nosfe își sărbătoreau iubirea în fiecare zi, și nu doar în aceste zile desemnate special pentru iubire, cum este Valentine’s Day.

ADVERTISEMENT

Mădălina Crețan a spus că a primit un cadou de această zi de la răposatul ei soț, chiar dacă acesta nu mai este fizic printre cei vii.

Astfel, Mădălina Crețan a spus că s-a lansat astăzi noua piesă a lui Nosfe, postum. Este vorba despre o melodie numită Nemuritori, care este despre iubirea ce și-o purtau cei doi.

ADVERTISEMENT

„Ne-am dorit doar să fim împreună să facem orice. Să mâncăm acasă, să ne uităm la un film, să ne privim, să ne îmbrățișăm, să ne facem să râdem și să ne motivăm pentru ziua respectivă.

Astăzi, de Ziua Îndrăgostiților, voi munci și îmi voi face cadou lansarea piesei «Nemuritori», pe care soțul meu a scris-o pentru mine și a înregistrat-o cu gândul la noi. Dacă îmi doresc neapărat, o pot considera cadoul lui pentru mine pentru Ziua Îndrăgostiților”, a spus ea pentru Click.

ADVERTISEMENT

Mădălina Crețan, declarații de dragoste pentru Nosfe

Mădălina Crețan i-a făcut declarații de dragoste lui Nosfe chiar și după moarte, iar aceasta a mărturisit că îi este extrem de greu să treacă peste suferința provocată de trecerea în neființă a soțului ei.

Totuși, Mădălina Crețan spune că trebuie să fie puternică zi de zi pentru fiica ei și a lui Nosfe, care a rămas fără tată de la o vârstă atât de fragedă.

ADVERTISEMENT

„Îmi este dor de el în fiecare zi, la fiecare respirație. Nu cred că asta se va schimba foarte curând sau vreodată. Știu că voi învăța doar să trăiesc așa, cu dorul, și, în același timp, știu și că trebuie să fiu bine, pentru că suferința mea nu poate fi pusă nici o secundă mai presus de fericirea fetiței noastre.

Iar în momentul de față fericirea fetiței noastre depinde de fericirea mea și îmi doresc din tot sufletul să fiu o mamă responsabilă”, a declarat Mădălina Crețan.

ADVERTISEMENT