Life

Mădălina Crețan, noi dezvăluiri despre cauza morții lui Nosfe: ”S-au făcut multe speculații”

Noi dezvăluiri ale Mădălinei Crețan legate de cauza morții lui Nosfe. Ce spune aceasta despre speculațiile care au apărut pe subiect.
16.05.2023 | 23:58
Madalina Cretan noi dezvaluiri despre cauza mortii lui Nosfe Sau facut multe speculatii
Ce a mai dezvăluit Mădălina Crețan despre Nosfe. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, face noi dezvăluiri despre cauza morții artistului, care s-a produs subit. Sunt șapte luni de când fostul membru al trupei ”Șatra B.E.N.Z” a plecat din această lume și a lăsat-o singură, cu fetița lor, Iris, în vârstă de 7 ani.

Ce spune Mădălina Crețan despre cauza morții lui Nosfe

Decesul lui Nosfe a șocat o țară întreagă anul trecut. Cântărețul abia ce sosise acasă, de la un concert, și s-a prăbușit, încât medicii chemați la fața locului nu i-au mai putut face nimic. Se întâmpla în octombrie 2022, iar Mădălina Crețan are în minte și acum foarte bine momentul dureros.

ADVERTISEMENT

Nosfe și-a dat ultima suflare la o vârstă foarte fragedă, 37 ani. Moartea sa a afectat-o profund pe Mădălina Crețan, mai ales că nu dădea semne care să indice că nu va mai avea mult de trăit.  S-au iscat numeroase speculații despre cauza decesului, iar colegii de trupă au transmis într-un comunicat oficial că este vorba despre un infarct miocardic.

”Artistul NOSFE, pe numele lui Darius Vlad Crețan, a decedat pe data de 16 octombrie 2022, în incinta casei sale, la scurt timp după concertul susținut la Trap Attack. Conform expertizei medico-legale cauza decesului a fost infarct miocardic . Acesta a fost condus pe ultimul drum pe data de 18 octombrie, unde a fost înconjurat de familie și prieteni.”, comunicau membrii de la Șatra B.E.N.Z în octombrie 2022.

ADVERTISEMENT

De curând, Mădălina Crețan a declarat într-o emisiune TV că tot nu se cunoaște cauza reală a morții subite. De altfel, atunci când îl va afla nu-l va face public, deoarece îl consideră un subiect personal și în urma căreia fetița sa, Iris, ar putea avea de suferit și mai mult.

”S-au făcut evident, multe speculații, de la droguri, la vaccin. Ideea este că, deși nu am primit răspunsul final la analize, când le voi primi, nu am să ies să vorbesc despre aceste lucruri. Este ceva ce privește familia noastră, mai ales că este și un copil la mijloc, există niște părinți îndurerați. Eu nu sunt de părere că viața unui om va fi definită de moartea acestuia”,  a transmis soția lui Nosfe într-o emisiune TV.

ADVERTISEMENT

Mădălina Crețan continuă proiectele lui Nosfe

La un moment dat, Mădălina Crețan mai spunea și că a dat peste un jurnal al fostului soț în care i-a descoperit planurile de viitor. Cum nu a mai apucat să și le ducă la bun sfârșit, ea a decis să-i îndeplinească ”misiunea” mai departe, pentru a-l face fericit acolo unde este.

Cu o durere mare în suflet, Mădălina Crețan, alături de membrii trupei Șatra B.E.N.Z, va lansa mai multe proiecte și melodii și un al doilea film în care Nosfe a fost actor, care urmează să apară în perioada următoare. Înainte de a muri, Nosfe a avut parte de o experiență unică alături de Mădălina: ambii au participat la Chefi la Cuțite și au făcut o echipă bună prin preparatele lor.

ADVERTISEMENT

”Sunt mai multe proiecte. Este cel cu Nosfe, este proiectul cu Șatra BENZ, băieții filmează astăzi un clip. Anul acesta va ieși al doilea film în care el a jucat. Erau 3 sau 4 piese, care erau gândite să fie lansate internațional, nu neapărat pe piața din România, sunt multe lucruri care au rămas așa, nu pot să zic că în pom, că de asta am rămas eu aici (…)”, a mai precizat Mădălina Crețan.

ADVERTISEMENT