ADVERTISEMENT
Life

Mădălina de la Puterea dragostei, de urgență la spital după ce o substanță chimică i-a nimerit fața în casa din Istanbul

Autor: Dan Suta | 23.09.2020 | 11:02
Mădălina de la Puterea dragostei, de urgență la spital după ce o substanță chimică i-a nimerit fața în casa din Istanbul
Momente de panică la Puterea Dragostei. Cum se simte acum Mădălina după ce a fost stropită cu clor de un concurent Foto: captură Kanal D

Mădălina de la Puterea dragostei a ajuns de urgență la spital după o joacă din casa din Istanbul, care s-a terminat cu o sperietură soră cu moartea.

ADVERTISEMENT

Mădălina de la Puterea dragostei, pe mâna medicilor după ce a inhalat clor

Concurenta reality-show-lui de la Kanal D s-a implicat în joculețele din casă, unde, din plictiseală, participanții se aleargă, se bat cu pernele, iar de multe ori întreg măsura folosind și substanțe care pot fi periculoase pentru sănătate.

A fost și cazul Mădălinei, care s-a trezit cu clor pe față, reclamând un miros destul de puternic, fapt pentru care a fost chemată ambulanța de urgență.

ADVERTISEMENT

Mădălina de la Puterea dragostei s-a dus în pavilionul unde sunt cazați băieții în hotelul din Istanbul și a participat la jocurile acestora.

„A ajuns la spital, a vomat, nu mai vedea”

Mai mulți băieți, în frunte cu Alexandru, țapul ispășitor în acest caz, i-au pus fetei tot felul de chestii în cap, iar la un moment dat Alex i-a dat cu clor pe față, ceea ce a întrecut orice măsură.

ADVERTISEMENT

Mădălinei i s-a făcut rău după ce a inhalat mirosul de clor și a fost nevoie de intervenția medicilor.

„S-a dus în casa băieților. Băieții au vrut să se joace cu ea. Ake și Paul i-au pus salată de vinete în cap, au luat si o altă soluție care de fapt era clor. Nu înțelegeau probabil ce scrie pe ea. O fi găsit-o prin bucătărie sau pe undeva pe la baie și au dat cu clorul ăla pe ea. A ajuns la spital, a vomat, nu mai vedea. O fi crezut că e altă soluție. Mădălina a ajuns la spital, este dezvăluirea făcută de vloggerițele Reea și Tina.

ADVERTISEMENT

Puterea dragostei este unul din cele mai urmărite reality-show-uri din România, în prezent rulându-se sezonul al treielea. Show-ul a lansat o serie de vedete precum Jador, Bianca Comănici, Iancu Sterp sau Livian Pop, o parte dintre foștii concurenți ai primelor două sezoane dând lovitura în muzică.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!