Life

Mădălina de la Puterea dragostei, de urgență la spital după ce o substanță chimică i-a nimerit fața în casa din Istanbul

23.09.2020 | 11:02
Madalina de la Puterea dragostei de urgenta la spital dupa ce o substanta chimica ia nimerit fata in casa din Istanbul
ADVERTISEMENT

Mădălina de la Puterea dragostei a ajuns de urgență la spital după o joacă din casa din Istanbul, care s-a terminat cu o sperietură soră cu moartea.

Mădălina de la Puterea dragostei, pe mâna medicilor după ce a inhalat clor

Concurenta reality-show-lui de la Kanal D s-a implicat în joculețele din casă, unde, din plictiseală, participanții se aleargă, se bat cu pernele, iar de multe ori întreg măsura folosind și substanțe care pot fi periculoase pentru sănătate.

ADVERTISEMENT

A fost și cazul Mădălinei, care s-a trezit cu clor pe față, reclamând un miros destul de puternic, fapt pentru care a fost chemată ambulanța de urgență.

Mădălina de la Puterea dragostei s-a dus în pavilionul unde sunt cazați băieții în hotelul din Istanbul și a participat la jocurile acestora.

ADVERTISEMENT

„A ajuns la spital, a vomat, nu mai vedea”

Mai mulți băieți, în frunte cu Alexandru, țapul ispășitor în acest caz, i-au pus fetei tot felul de chestii în cap, iar la un moment dat Alex i-a dat cu clor pe față, ceea ce a întrecut orice măsură.

Mădălinei i s-a făcut rău după ce a inhalat mirosul de clor și a fost nevoie de intervenția medicilor.

ADVERTISEMENT

„S-a dus în casa băieților. Băieții au vrut să se joace cu ea. Ake și Paul i-au pus salată de vinete în cap, au luat si o altă soluție care de fapt era clor. Nu înțelegeau probabil ce scrie pe ea. O fi găsit-o prin bucătărie sau pe undeva pe la baie și au dat cu clorul ăla pe ea. A ajuns la spital, a vomat, nu mai vedea. O fi crezut că e altă soluție. Mădălina a ajuns la spital, este dezvăluirea făcută de vloggerițele Reea și Tina.

Puterea dragostei este unul din cele mai urmărite reality-show-uri din România, în prezent rulându-se sezonul al treielea. Show-ul a lansat o serie de vedete precum Jador, Bianca Comănici, Iancu Sterp sau Livian Pop, o parte dintre foștii concurenți ai primelor două sezoane dând lovitura în muzică.

ADVERTISEMENT