Life

Mădălina de la Puterea Dragostei își declară dragostea pentru George în mijlocul scandalului cu Mona

12.10.2020 | 19:12
Madalina de la Puterea Dragostei isi declara dragostea pentru George in mijlocul scandalului cu Mona
ADVERTISEMENT

Mădălina de la Puterea Dragostei îți declară dragostea pentru George printr-o melodie. Cei doi se plac și toate semnele indică că vor forma un cuplu cât de curând. Șatena l-a plăcut pe George, cel mai probabil, încă de când fosta iubită a acestuia, Mona, se afla în emisiune, dar nu a divulgat niciodată ce simte și, astfel, cele două femei au rămas prietene în timpul în care se aflau în casă.

Acest lucru a durat doar până când Mona a părăsit show-ul și Mădălina a recunoscut ce simte pentru fostul iubit al ei. De atunci, cele două femei își trimit mesaje cu subînțeles pe rețelele de socializare și fiecare aruncă săgeți la adresa celeilalte.

ADVERTISEMENT

De data asta, postarea Mădălinei nu a vizat-o pe Mona, adresându-i-se, mai degrabă, lui George. Aceasta a distribuit la Story-ul de pe Instagram versuri dintr-o melodie de dragoste, care par special direcționate către fostul iubit al Monei, scrie wowbiz.ro.

Mădălina de la Puterea Dragostei, război cu Mona și dragoste cu George

„Cine pe cine a iubit mai rău ca tine. Hai spune-mi cine, cine mai e ca și mine să te aștepte nopți și zile. Suflet pereche eu ți-am fost mai mereu și ți-am rămas…”spune melodia pe care Mădălina a pus-o la InstaStory.

ADVERTISEMENT

Acest lucru vine după ce, în gala de ieri, concurenta a mai făcut un pas către George. Aceasta l-a protejat pentru a nu fi eliminat, motivând că îl dorește acolo.

Răspunsul, mult așteptat, al Monei nu a întârziat să apară. La doar 2 ore distanță față postarea menționată mai sus, fosta concurentă a distribuit o fotografie sugestivă: „Cum mai e la tine în suflet? Ca la tine în creier, gol”, este mesajul apărut în imaginea respectivă.

ADVERTISEMENT

Una dintre admiratoarele ei a reacționat imediat: „ai văzut ce prietene ai avut? Abia aștepta Mădălina să se agațe de gâtul obraznicului de George!”, i-a transmis femeia în comentariile imaginii respective.

Acesta nu este începutul scandalului dintre cele două foste amice. Mona postează periodic imagini sau mesaje sugestive pentru Mădălina. „Suntem doar rănite, nu și proaste. Suntem doar supărate, nu depresive. Suntem doar obligate să renunțăm, dar nu și învinse.

ADVERTISEMENT

O să vezi că femeia care crede că nu mai are nevoie de un bărbat pentru a fi fericită e cel mai greu de cucerit și cel mai frumos de iubit”, e unul din mesajele pe care aceasta le-a distribuit. Mădălina a răspuns cu aceeași monedă, sugerând că nu o interesează prea tare ce spun oamenii.

ADVERTISEMENT