News

Mădălina Dobrovolschi a plecat de la Realitatea Plus. Prezentatoarea a făcut anunţul în miez de noapte

01.10.2020 | 07:23
Madalina Dobrovolschi a plecat de la Realitatea Plus Prezentatoarea a facut anuntul in miez de noapte
ADVERTISEMENT
Jurnalista Mădălina Dobrovolschi, fosta purtătoare de cuvânt a președintelui Klaus Iohannis, a anunțat, atât la finalul ediției de miercuri seară a emisiunii „Legile Puterii“, cât și pe rețelele de socializare, că aceasta a reprezentat ultima sa emisiune la Realitatea PLUS.

Mădălina Dobrovolschi a plecat de la Realitatea Plus. Care a fost motivul acestei decizii neașteptate

Miercuri seară, pe 30 septembrie, Mădălina Dobrovolschi a făcut o mărturisire surprinzătoare la pupitrul emisiunii ,,Legile Puterii”, spunând că s-a încheiat ultima sa emisiune pentru postul de televiziune Realitatea PLUS, după numai 6 luni. Ulterior, aceasta a oferit publicului informații asupra deciziei și în mediul online.

„Vreau să fac un anunț pentru telespectatori: Este ultima emisiune pe care o realizez AICI. Vă mulțumesc pentru că ați fost alături de mine! A  fost un proiect foarte frumos. Le mulțumesc și tuturor colegilor. Este o schimbare editorială, de politică editorială, nu a mea, desigur”, a declarat Mădălina Dobrovolschi la finalul ediției de miercuri seara.

Se pare că fosta purtătoare de cuvânt a lui Klaus Iohannis nu a mai fost pe placul conducerii postului de televiziune Realitatea PLUS și a fost nevoită să renunțe la pupitrul emisiunii ,,Legile Puterii”. Conform afirmațiilor jurnalistei Mădălina Dobrovolschi, motivul a fost reprezentat de schimbarea politicii editoriale a postului.

,,A fost ultima emisiune la Realitatea Plus. Vă mulțumesc mult pentru ca ați fost alături de mine. Am simțit în fiecare zi susținerea voastră! Postul a decis o schimbare de politică editorială. Le mulțumesc și colegilor! O mențiune de final, dar foarte importantă- în comunicatul postului s-a strecurat o eroare- NU MĂ ALĂTUR ECHIPEI DE GUVERNARE. Când voi avea anunțuri despre următorii pași vă asigur că le voi face eu, ca de obicei, aici!

Vă îmbrățișez pe toți!”, a scris jurnalista pe contul ei de Facebook, din dorința de a-și lămuri comunitatea în privința plecării ei.