News

Mădălina Dobrovolschi, favorită să devină șefa TVR. Cine are ultimul cuvânt

02.03.2021 | 15:44
Madalina Dobrovolschi favorita sa devina sefa TVR Cine are ultimul cuvant
ADVERTISEMENT

Mădălina Dobrovolschi, fostă jurnalistă și purtătoare de cuvânt la Palatul Cotroceni, este favorită să devină noua șefă a TVR. 

Potrivit ultimelor informații, în cadrul negocierilor din coaliția de guvernare, cei de la PNL au obținut funcția de șef al Televiziunii Române, iar președintele Klaus Iohannis va fi cel care va alege persoana.

ADVERTISEMENT

Cei de la Știripesurse anunță că Mădălina Dobrovolschi ar fi principala favorită pentru a prelua șefia postului public, aceasta fiind o apropiată de Cotroceni după perioada profesională petrecută acolo.

Mădălina Dobrovolschi, favorită să devină șefa TVR

Coaliția de guvernământ, PNL – USR-PLUS – UDMR, a negociat în aceste zile o serie de poziții importante. În urma discuțiilor, s-a convenit ca postul de șef al TVR să revină liberalilor.

ADVERTISEMENT

Pe această poziție are mari șanse să fie numită Mădălina Dobrovolschi, cea care, potrivit sursei citate, ar fi favorita șefului de la Cotroceni.

În urmă cu nici doi ani, Mădălina Dobrovolschi a plecat de la Palatul Cotroceni, acolo unde a ocupat postul de purtătoare de cuvânt. Aceasta a demisionat din funcție, iar apoi a realizat, pentru o scurtă perioadă, o emisiune la Realitatea Plus, Legile Puterii, după ce Denise Rifai a plecat de la televiziunea de știri.

ADVERTISEMENT

Cine este Mădălina Dobrovolschi

Fosta jurnalistă are o lungă carieră în presă. A lucrat ca jurnalist doar în televiziuni, inclusiv în TVR, în anii 2005-2006. A ocupat toate pozițiile: corespondent politic, editor, prezentator de știri și realizator de talk show politic.

S-a evidențiat în anul 2014 când a moderat dezbaterea celor doi candidați la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis și Victor Ponta.

ADVERTISEMENT

Apoi, între 2016-2019 a fost purtător de cuvânt al Administrației Prezidențiale, iar în 2020 s-a reîntors în presă ca realizator la talk-show-ului Legile Puterii de la Realitatea Plus, televiziune de unde a plecat în același an.

După ce a plecat de la postul de știri, aceasta anunța că nu se va alătura echipei de guvernare, după ce în presă apăruseră o serie de zvonuri.

”A fost ultima emisiune la Realitatea Plus. Vă mulțumesc mult pentru ca ați fost alături de mine. Am simțit în fiecare zi susținerea voastră! Postul a decis o schimbare de politică editorială. Le mulțumesc și colegilor!

O mențiune de final, dar foarte importantă- în comunicatul postului s-a strecurat o eroare- NU MĂ ALĂTUR ECHIPEI DE GUVERNARE. Când voi avea anunțuri despre următorii pași vă asigur că le voi face eu, ca de obicei, aici”, spunea Dobrovolschi, pe data de 1 octombrie 2020.

ADVERTISEMENT
Tags: