Life

Mădălina Dobrovolschi, fostul purtător de cuvânt al Administrației Prezidențiale, revine în televiziune. La ce post va avea o emisiune

Mădălina Dobrovolschi, fostul purtător de cuvânt al Administrației Prezidențiale, revine în televiziune. La ce post va prezenta o emisiune.
28.09.2022 | 22:13
Madalina Dobrovolschi fostul purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale revine in televiziune La ce post va avea o emisiune
Mădălina Dobrovolschi revine în televiziune. Sursa foto: Facebook/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mădălina Dobrovolschi, fostul purtător de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale în primul mandat al lui Klaus Iohannis, revine în televiziune. Ce emisiune va prezenta jurnalista?

Mădălina Dobrovolschi revine în televiziune. Ce emisiune va prezenta

Fostul purtător de cuvânt a anunțat că va reveni pe micile ecrane într-o emisiune difuzată la TVR 1. Este vorba despre “Ţară, ţară, cine eşti?”, care va avea premiera vineri, 30 septembrie 2022, de la 18:55.

ADVERTISEMENT

“Dragi prieteni, am o veste foarte frumoasă! Ne revedem la tv! ‘Ţară, ţară, cine eşti?’, în premieră la TVR.

O întrebare al cărei răspuns îl aflăm în fiecare vineri, la TVR 1, de la ora 18.55.”, a anunțat prezentatoarea pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Emisiunea moderată de Mădălina Dobrovolschi se va difuza în fiecare vineri. “Țara, țară, cine ești?” va avea un format inedit, fiind primul de acest gen, potrivit Televiziunii Române.

În emisiune vor fi contrapuse două Românii, una a problemelor și una a soluțiilor.

În fiecare ediție a emisiunii vor fi prezenți câte doi invitați. Unul dintre aceștia cunoaște foarte bine tema din perspectivă profesională, iar celălalt este ca un exemplu pentru cum a reușit să rezolve pe cont propriu problema discutată.

ADVERTISEMENT

De asemenea, discuția va fi susținută și de reportaje și imagini potrivite. Vor fi introduse și clipuri video primite din toată țara de la cei care au găsit în plan local soluții la temele dezbătute în cadrul emisiunii, notează news.ro.

Mădălina Dobrovolschi este foarte încântată să revină la TV, acesta fiind domeniul pe care îl cunoaște atât de bine și care o pasionează foarte mult.

ADVERTISEMENT

“Este o bucurie pentru mine reîntoarcerea în lumea pe care o cunosc cel mai bine şi care a fost mereu cea mai apropiată de sufletul meu – televiziunea. Şi mă întorc oferind publicului un proiect de suflet.

O emisiune care este dedicată nu problemelor, ci soluţiilor, o emisiune în care vedem că indiferent în câte topuri negative ar fi aşezată România, sunt oameni care reuşesc să găsească rezolvări.”, a mai declarat jurnalista.

În martie 2021, Mădălina Dobrovolschi a fost propusă pentru funcția de președinte-director general al TVR.

Cine este Mădălina Dobrovolschi

Pe 1 septembrie 2016, Klaus Iohannis a semnat decretul de numire în funcție de consilier de stat al Mădălinei Dobrovolschi, care a devenit atunci și purtător de cuvânt al Administrației Prezidențiale.

Pe 19 decembrie 2019, Mădălina Dobrovolschi a demisionat din funcția de purtător de cuvânt al Administrației Prezidențiale.

Demisia jurnalistei a coincis cu încheierea primului mandat al președintelui Klaus Iohannis. Prezentatoarea i-a mulțumit șefului statului pentru susținerea și încrederea acordată.

În trecut, jurnalista a lucrat la Antena 3 și B1 TV. În ianuarie 2016, Mădălina Dobrovolschi s-a mutat la Televiziunea Română.

Mădălina Dobrovolschi a fost propusă de liberali anul trecut pentru funcția de președinte-director general al TVR. Ulterior, Dan Cristian Turturică a primit această funcție în noiembrie 2021.

ADVERTISEMENT