Life

Adevărul despre relația dintre Mădălina și George de la Puterea dragostei 3. Mai sunt sau nu împreună?

Mădălina și George, foști concurenți în sezonul 3 al emisiunii Puterea dragostei, au lămurit zvonurile apărute despre relația lor. Cei doi au vrut să clarifice totul.
17.11.2021 | 11:50
Adevarul despre relatia dintre Madalina si George de la Puterea dragostei 3 Mai sunt sau nu impreuna
Mădălina și George, foști concurenți la Puterea dragostei 3. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Mădălina și George, unul dintre cele mai sudate cupluri de la Puterea dragostei 3, au vorbit despre speculațiile privind despărțirea lor.

Cei doi foști concurenți ai reality-show-ului de la Kanal D dezmint că s-ar fi despărțit, iar ca dovadă, au apărut împreună într-o emisiune, mai apropiați ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, cei doi au în plan să se căsătorească în viitor. MădăliGeorgena a spus că vrea să facă nunta cu George undeva peste 2 ani. Până atunci, totul va fi organizat ca la carte și speră ca pandemia să se termine pentru a se bucura de câți mai mulți invitați.

Mădălina și George de la Puterea dragostei 3: „Toți vor să ne despartă”

„Toți încearcă să ne despartă”, au spus cei doi tranșând zvonurile că relația lor s-ar clătina.

ADVERTISEMENT

Mădălina a mărturisit, emoționându-l pe iubitul ei, că nu se vede alături de altcineva și că este omul pe care și l-a dorit dintotdeauna.

„Nu cred că o să mai iubesc pe cineva cum îl iubesc pe el”, a spus Mădălina de la Puterea dragostei la Wownews.

ADVERTISEMENT

George a vorbit, printre altele, și despre prieteniile legate cu băieții de la Puterea dragostei. Iubitul Mădălinei a spus că a avut parte de multe dezamăgiri după ce s-a terminat emisiunea.

A mai spus că el are prieteni încă din copilărie și nu suferă din cauza asta. Susține doar că se aștepta ca unii dintre băieții cu care a stat în aceeași casă să îi fie tovarăși în continuare.

ADVERTISEMENT

„În cuplul vostru nu prea au crezut”

Fanii cuplului au năvălit cu comentarii pozitive la adresa lor, felicitându-i pentru că au reușit să reziste împreună, spre deosebire de alte perechi din sezonul 3.

„George, atâta timp cât voi sunteți împreună veți fi la fel de mediatizați. Unii așteaptă să vă despărțiți. Multe cupluri din emisiune în care au crezut erau doar cuplu de emisiune. În cuplul vostru nu prea au crezut! Apoi, unii sunt convinși că nu este reality-show. Nu se așteaptă ca vreun cuplu să fie pe bune!”, este unul dintre comentariile primite de cei doi pe Youtube.

După cum spuneam, sezonul trei al emisiunii Puterea dragostei s-a lăsat cu mai multe despărțiri după finală. Alexandra și Codruț și Maria și Marinescu, marii finaliști, s-au despărțit la numai o săptămână după terminarea concursului.

 

ADVERTISEMENT