Life

Mădălina Ghenea a ajuns pe perfuzii: „Trebuie să-mi anulez toate proiectele planificate”

Mădălina Ghenea se confruntă cu niște probleme de sănătate care au determinat-o să își anuleze toate proiectele. Actrița faimoasă în Italia a ajuns pe perfuzii.
10.07.2022 | 19:05
Madalina Ghenea a ajuns pe perfuzii Trebuie sami anulez toate proiectele planificate
Mădălina Ghenea, actriță și fotomodel. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mădălina Ghenea nu este în cea mai bună formă, ba chiar a avut nevoie de ajutorul medicilor pentru a se pune pe picioare. Oboseala și-a pus amprenta asupra stării de sănătate a frumoasei actrițe cu un succes răsunător în Italia.

Mădălina Ghenea a ajuns la spital

Chiar ea a postat în mediul online că a trebuit să pună pe pauză evenimente și proiecte planificate, întrucât are nevoie de recuperare.

ADVERTISEMENT

Vedeta și-a cerut scuze față de oamenii pe care i-ar putea dezamăgi cu absența sa, dar a promis că odată ce își va reveni va continua să dea tot ce e mai bun, așa cum a obișnuit pe toată lumea.

Se pare că fotomodelul s-a simțit destul de rău în urmă cu câteva ore. N-a stat să se trateze după capul ei și a ajuns de urgență la spital, acolo unde medicii au pus-o pe perfuzii fiind extrem de slăbită.

ADVERTISEMENT

Ultima perioadă a fost una destul de încărcată pentru Mădălina, iar munca fără oprire a adus-o în acest punct. Odată cu această experiență neplăcută, mai mult ca sigur că de acum înainte manechinul va învăța să mai facă și câte o pauză pentru a nu-și pune în pericol corpul.

Mădălina Ghenea i-a anunțat pe fani, prin intermediul Instagram, despre ceea ce a pățit. Foto: Instastory

„Organismul meu cere în mod disperat o pauză”

„Din nefericire, nu mă simt tocmai bine. Trebuie să-mi cer iertare de la voi, dar nu voi fi în stare să postez sau să vă răspund la mesaje. De asemenea, trebuie să-mi anulez toate proiectele planificate.

ADVERTISEMENT

Am lucrat încontinuu timp de opt luni, fără o zi de pauză. Cred că organismul meu cere în mod disperat o pauză. O să dezinstalez Instagram-ul și WhatsApp-ul de pe telefon, cel puțin pentru câteva zile. Ne vedem în curând, prieteni”, a scris Mădălina Ghenea în urmă cu câteva ore pe Instagram.

Mădălina Ghenea este una din cele mai cunoscute actrițe din România, a cărei carieră s-a desfășurat mai mult în străinătate. A jucat în filme precum „Dom Hemingway” sau „Roman e il suo cucciolo”. A apărut și într-o producție românească, regizată de Dorian Boguță, intitulată „Urma” (2019).

ADVERTISEMENT