Sport

Mădălina Ghenea a încins atmosfera la Roland Garros! Românca l-a susținut pe Grigor Dimitrov la meciul din turul 3. Video

Grigor Dimitrov are un parcurs foarte bun la Roland Garros unde s-a calificat în optimile de finală și asta sub privirile fermecătoare ale Mădălinei Ghenea.
04.06.2023 | 22:54
Grigor Dimitrov are un parcurs foarte bun la Roland Garros unde s-a calificat în optimile de finală și asta sub privirile fermecătoare ale Mădălinei Ghenea. Sursă foto: prosport.ro
ADVERTISEMENT

După ce a avut relații cu bărbați celebri ca Leonardo DiCaprio, Gerard Butler sau fotbaliștii Nicolo Zaniolo și Marco Borriello, românca și-a declarat dragostea pentru jucătorul bulgar de tenis, unul dintre cei mai doriți burlaci din lume.

Mădălina Ghenea, alături de Grigor Dimitrov la Roland Garros

După ce i-a fost alături lui Grigor Dimitrov la turneul de Masters de la Madrid, Mădălina Ghenea a venit să-l susțină pe jucătorul aflat pe locul 29 în clasamentul ATP și la Grand Slam-ul de la Roland Garros.

ADVERTISEMENT

Frumoasa actriță în vârstă de 35 de ani a luat loc în loja bulgarului de pe arena Simone Mathieu și a fost extrem de exuberantă la victoria iubitului ei în fața germanului Daniel Altmeier, în turul 3 de la French Open.

Mădălina Ghenea, îmbrăcată cu o rochie mulată albă, a atras privirile spectatorilor aflați în arenă, însă ea a avut ochi doar pentru Dimitrov, pe care l-a încurajat frenetic pe toată durata întâlnirii.

ADVERTISEMENT

Trecând peste emoțiile inerente, românca a început să fie din ce în ce mai dezinvoltă după ce bulgarul a intrat în controlul meciului și s-a pozat alături de prietena care o însoțea în lojă. Însă, la final s-a ferit să facă fotografii cu fanii și a părăsit arena imediat după interviul acordat de Dimitrov.

Dimitrov și Ghenea nu s-au scăpat din ochi

Pe durata jocului, Mădălina Ghenea nu l-a scăpat din priviri pe Grigor Dimitrov, iar acesta a căutat-o cu privirea după fiecare punct câștigat, bucurându-se împreună. După meci, românca a postat pe rețelele de socializare imagini de la meci și s-a declarat mândră de performanța bulgarului.

ADVERTISEMENT

Înainte de a venit la Roland Garros pentru a fi alături de iubitul său în încercarea de a câștiga primul Grand Slam din carieră, românca l-a mai susținute din tribune la turneele de la Madrid, Roma și Geneva.

Grigor Dimitrov este unul dintre cei mai apreciați jucători din circuitul ATP. El a avut relații cu sportive celebre și alte vedete, precum Maria Sharapova sau Serena Williams și chiar a provocat tensiuni între rusoaică și americancă.

ADVERTISEMENT

În urmă cu cinci ani, bulgarul s-a iubit și cu celebra cântăreață Nicole Scherzinger, cei doi fiind surprinși într-o vacanță fierbinte la Saint Tropez. Cei doi au avut o relație de scurtă durată după ce americanca s-a despărțit de pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton.

ADVERTISEMENT