Life

Mădălina Ghenea a rupt tăcerea! A dezvăluit motivul real pentru care s-a despărțit de Matei Stratan

18.08.2020 | 16:02
Madalina Ghenea a rupt tacerea A dezvaluit motivul real pentru care sa despartit de Matei Stratan
Mădălina Ghenea, dezvăluiri despre despărțirea de Matei Stratan. Sursa foto: Instagram/ Celebzz.com
ADVERTISEMENT

Mădălina Ghenea și Matei Stratan nu mai sunt împreună, iar de data asta nu mai este vorba de vreo bârfă apărută prin tabloide, ci chiar de confirmarea propriei actrițe.

Mădălina Ghenea, despre despărțirea de Matei Stratan

Aceasta a dezvăluit ce s-a întâmplat de data asta atât de grav având în vedere că a luat decizia să plece pe un drum paralel în viață și să nu continue povestea de iubire începută cu tatăl fetiței sale, afaceristul Stratan.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă a avut dintotdeauna cuvinte frumoase la adresa fostului ei soț, Mădălina nu a mai putut ține totul ascuns și a spus că a fost înșelată de Matei.

„Nu m-ai înşelat doar pe mine, ne-ai înşelat pe noi. Nu mi-ai frânt doar mie inima, ne-ai distrus viitorul”, a declarat Mădălina.

ADVERTISEMENT

În urma separării de Matei Stratan, Mădălina s-a mutat în Italia, acolo unde este viața ei cu adevărat.

„Munca mea și viața mea sunt în Italia”

„Ne-am gândit la căsătorie, însă nu este ușor să gestionezi o relație la distanță. Pe de altă parte, când l-am cunoscut pe Matei, care are o companie în România, el știa că munca mea și viața mea sunt în Italia. Însă, eu mi-am dorit ca Charlotte să se nască în țara mea, pentru ca bunicii, străbunicii și unchii să o poată vedea”, a mărturisit actrița pentru gossiptvmagazine.it.

ADVERTISEMENT

Olteanca Mădălina Ghenea a devenit una dintre cele mai celebre actrițe românce și nu neapărat datorită rolurilor sale, ci a relațiilor pe care le-a avut de-a lungul timpului cu bărbați extrem de cunoscuți.

Printre actorii cunoscuți cu care s-a iubit vedeta se numără Michael Fassbender, Gerard Butler, iar unii spun că ar fi avut o aventură inclusiv cu Leonardo diCaprio.

ADVERTISEMENT

Mădălina a avut grijă de imaginea ei și nu a dat curs zvonurilor din presa tabloidă, fiind extrem de rezervată cu privire la viața ei amoroasă.

 

ADVERTISEMENT