Life

Mădălina Ghenea, apariție incendiară în costum de baie. Imaginația bărbaților a luat-o razna total

Mădălina Ghenea, ipostază provocatoare în costum de baie. Fanteziile tuturor bărbaților au depășit orice fel de barieră.
30.05.2023 | 18:35
Madalina Ghenea aparitie incendiara in costum de baie Imaginatia barbatilor a luato razna total
Mădălina Ghenea, ipostază provocatoare în costum de baie. Fanteziile tuturor bărbaților au depășit orice fel de barieră. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa actriță în vârstă de 35 de ani a bifat o apariție incendiară în costum de baie. Imaginația bărbaților a luat-o razna total. Cum s-a fotografiat vedeta originară din Slatina și ce comentarii a primit în online.

Mădălina Ghenea, ipostază provocatoare în costum de baie. Fanteziile tuturor bărbaților au depășit orice fel de barieră

Mădălina Ghenea a apărut într-o ipostază provocatoare în mediul virtual, unde a distribuit câteva imagini într-un costum de baie roșu din două piese. Vedeta a mărturisit că este pregătită pentru venirea verii.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita actriță a distribuit și o filmare în timp ce întinde la uscat câteva haine, deși se află pe o barcă, aproape de intrarea într-o peșteră. Fotomodelul apare în mai multe unghiuri, iar descrierea lasă loc de interpretări.

„Genul meu de scenariu perfect”, a scris fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio pe contul personal de Instagram, unde este activă. Este urmărită de o comunitate destul de mare, având 1,2 milioane de persoane care sunt la curent cu postările sale.

ADVERTISEMENT

Fanteziile tuturor bărbaților au depășit orice fel de barieră dacă este să ne luăm după complimentele primite de frumoasa șatenă. Mai mult decât atât, Mădălina Ghenea a fost asemănată cu actrița italiană Sophia Loren.

„Cea mai frumoasă italiancă e tot româncă!”, „Feminitate, senzualitate, făra a fi vulgară… Extraordinară!”, „Genul nostru de femeie perfectă”, „Ești unică! Suntem mândri cu așa româncă”, sunt doar o parte din mesajele primite de vedetă.

ADVERTISEMENT
Mădălina Ghenea, în costum de baie
Mădălina Ghenea, în costum de baie. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Mădălina Ghenea, siluetă de invidiat la 35 de ani

Mădălina Ghenea are o frumusețe aparte și o siluetă de invidiat la 35 de ani. Românca stabilită de ani buni în Italia este foarte atentă la felul în care arată, fiind sinonimă de multe ori cu senzualitatea. De fiecare dată este în centrul atenției.

Renumita actriță a mărturisit la un moment dat la ce truc apelează pentru a fi trasă prin inel. Vedeta ţine post intermitent, ceea ce înseamnă că mănâncă doar în anumite intervale orare și apoi face o pauză lungă în care bea numai apă.

ADVERTISEMENT

În plus, Mădălina Ghenea nu consumă nimic care conține făină, sare sau zahăr. Bea alcool doar la ocazii speciale, o singură dată pe lună. De asemenea, nu bea cafea și lapte și este fidelă preparatelor culinare făcute în casă.

ADVERTISEMENT