Fotbal intern

Foto incredibil! Mădălina Ghenea, ultras pentru Craiova lui Mititelu!

Celebra actriţă Mădălina Ghenea este alături de suporterii din Peluza Sud 97 la partida cu Suedia.
Autor: Daniel Vlad | 27.03.2018 | 18:22

Revenirea Peluzei Sud 97 pe Ion Oblemenco a fost aşteptată de foarte mulţi suporteri olteni, iar fanii lui FC U Craiova din Liga 4 vor fi prezenţi în număr de 6.000 la partida România- Suedia. Evenimentul respectiv a fost salutat şi de celebra actriţă din România, Mădălina Ghenea. Născută în Slatina fosta iubită a lui Gerard Butler a postat un mesaj de susţinere pentru fanii lui FC universitatea Craiova pe pagina sa de Instagram. VEZI IMAGINI FOTO ÎN GALERIE

Atmosferă emoţionantă în Craiova. După o pauză de patru ani galeria Universităţii se întoarce acasă, pe stadionul Ion Oblemenco, la meciul România – Suedia. Se anunţă un spectacol extraordinar. Pata fascinantă de culoare pe care o veţi vedea în partea dreaptă a televizoarelor se numeşte Peluza Sud 97 şi este cea mai frumoasă galerie din lume”, a scris celebra actriţă.

Fanii lui FC U anunţă un spectacol de zile mari!

Toate brigăzile care formează galeria celor din Peluza Sud 97 şi-au stabilit locul de întîlnire, pentru a pleca spre stadionul Ion Oblemenco, la Statuia Mihai Vizeazul în jurul orei 19:30. Fanii olteni promit un spectacol de zile mari deoarece este pentru prima dată după patru ani când suporterii lui FC U Craiova intră pe noua arenă Ion Oblemenco.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!