Foto incredibil! Mădălina Ghenea, ultras pentru Craiova lui Mititelu!

Daniel Vlad   
in Stiri sportive
27/03/2018, 18:22
Foto incredibil! Mădălina Ghenea, ultras pentru Craiova lui Mititelu! GALERIE FOTO

Revenirea Peluzei Sud 97 pe Ion Oblemenco a fost aşteptată de foarte mulţi suporteri olteni, iar fanii lui FC U Craiova din Liga 4 vor fi prezenţi în număr de 6.000 la partida România- Suedia. Evenimentul respectiv a fost salutat şi de celebra actriţă din România, Mădălina Ghenea. Născută în Slatina fosta iubită a lui Gerard Butler a postat un mesaj de susţinere pentru fanii lui FC universitatea Craiova pe pagina sa de Instagram. VEZI IMAGINI FOTO ÎN GALERIE

Atmosferă emoţionantă în Craiova. După o pauză de patru ani galeria Universităţii se întoarce acasă, pe stadionul Ion Oblemenco, la meciul România – Suedia. Se anunţă un spectacol extraordinar. Pata fascinantă de culoare pe care o veţi vedea în partea dreaptă a televizoarelor se numeşte Peluza Sud 97 şi este cea mai frumoasă galerie din lume”, a scris celebra actriţă.

Fanii lui FC U anunţă un spectacol de zile mari!

Toate brigăzile care formează galeria celor din Peluza Sud 97 şi-au stabilit locul de întîlnire, pentru a pleca spre stadionul Ion Oblemenco, la Statuia Mihai Vizeazul în jurul orei 19:30. Fanii olteni promit un spectacol de zile mari deoarece este pentru prima dată după patru ani când suporterii lui FC U Craiova intră pe noua arenă Ion Oblemenco.

Ştirea MOMENTULUI

Tragere la sorţi Cupa României. Cu cine joacă FCSB, CFR Cluj şi Dinamo în 16-imi. Tabloul complet

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×