Life

Mădălina Ghenea face lumină în „relaţia“ cu Nicolo Zaniolo: „S-au spus şi scris multe lucruri incorecte“

03.01.2021 | 11:26
Mădălina Ghenea face lumină în „relaţia“ cu Nicolo Zaniolo: „S-au spus şi scris multe lucruri incorecte“
Mădălina Ghenea spune că nu există nicio relaţie cu Nicolo Zaniolo. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Mădălina Ghenea (33 de ani), un model român de succes, în special în Italia, a oferit un comunicat pe contul personal de Instagram în care neagă orice relaţie amoroasă cu fotbalistul Nicolo Zaniolo.

Românca a fost subiectul presei din „Cizmă“ şi nu numai la final de 2020, speculându-se o relaţie a ei cu mijlocaşul ofensiv de 21 de ani de la AS Roma.

ADVERTISEMENT

Pe 2 ianuarie, Maădălina Ghenea a postat un lung mesaj în care şi-a prezentat punctul de vedere, însoţind-ul cu o imagine a unei adrese oficiale a avocaţilor săi către agenţiile de presă din Italia.

„Câteva discuţii şi glume nu înseamnă o relaţie“

„În aceste zile, s-au spus și s-au scris multe lucruri incorecte, care au provocat multă durere și tristețe. Cred că a venit momentul să clarific această situație și să fiu transparentă, din moment ce există persoane care suferă.

ADVERTISEMENT

Adevărul meu? Iată-l într-un comunicat care nu lasă loc de interpretări.

Mădălina Ghenea. FOTO: instagram
Mădălina Ghenea. FOTO: instagram

Sunt o femeie care muncește din greu și care este mamă. Timp de 20 de ani, mi s-au atribuit deseori relaţii pe care nu le-am avut niciodată şi nu am dat niciodată declaraţii pe marginea lor, pentru că am preferat întotdeauna să vorbesc şi să se vorbească despre munca mea, despre proiectele mele, despre visurile și valori mele.

Nu am mai fost într-o relație de câteva luni bune, am zis asta și pe social media, și în interviuri. Îmi gestionez singură viaţa şi pe cea a familiei mele. Pasiunea pentru artă, fotografie şi cinema, a devenit munca mea. Datorită parcursului meu profesional şi alegerilor mele, sunt o femeie independentă şi sunt mândră de asta. 

ADVERTISEMENT
Mădălina Ghenea. FOTO: instagram
Mădălina Ghenea. FOTO: instagram

Mă amuză că femeile sunt privite mereu ca fiind ‘în căutarea unui soţ’, de parcă singure nu am avea valoare. Şi lumea analizează, în mod morbid, orice gest în această direcţie. 

Există cuvinte foarte importante în viaţa oricui: prietenie, dragoste, logodnă şi familie. Am cunoscut multe persoane de-a lungul vieţii, dar numai puţini au devenit prieteni şi au intrat în familia mea, pentru că sunt mamă, înainte de a fi persoană publică. De Crăciun şi Anul Nou am stat cu cele mai dragi două fiinţe mie pe lumea asta: mama şi fiica mea.

Mădălina Ghenea. FOTO: instagram
Mădălina Ghenea. FOTO: instagram

O întâlnire prin intermediul unor amici comuni, câteva discuţii, glume şi râsete pe reţelele de socializare, în văzul publicului, nu înseamnă o relaţie şi nu ascund prea mult. Nu credeţi?“, a scris Mădălina Ghenea.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

„Mădălina Ghenea şi Nicolo Zaniolo s-au întâlnit o singură dată“

Pentru a-şi întări mesajul, Mădălina Ghenea a ataşat mesajului şi o imagine în care se poate observa o notificare din partea avocaţilor ei către agenţiile de presă din Italia.

„În numele doamnei Mădălina Ghenea, clienta noastră, vă comunicăm următoarele:

  1. nu este adevărat că există o relaţie sentimentală între Mădălina Ghenea şo Nicolo Zaniolo;
  2. Mădălina Ghenea şi Nicolo Zaniolo s-au întâlnit o singură dată;
  3. doamna Ghenea este mama unei fetiţe, care nu trebuie deranjată sau implicată în aceste minciuni mediatice
  4. clienta noastră va lua măsurile care se cuvin împotriva celor care instrumentează acestă invenție și împotriva celor care și-au permis să o critice în vreun fel“
ADVERTISEMENT

Notificarea este semnată de doi avocaţi, specializaţi în Dreptul Familiei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri