Fotbal international

Mădălina Ghenea îl apără pe Cristiano Ronaldo după acuzaţiile de viol: “Am stat 4 ore cu el”

15.10.2018 | 16:06
Madalina Ghenea il apara pe Cristiano Ronaldo dupa acuzatiile de viol Am stat 4 ore cu el

Românca Mădălina Ghenea îl cunoaşte pe Cristiano Ronaldo după ce a realizat alături de el o reclamă a parfumului starului de Juventus Bucureşti. Acum, actriţa îi ia apărarea lui CR7 în scandalul uriaş privind acuzaţiile de viol.

Kathryn Mayorga a fost cea care l-a acuzat pe portughez de viol, faptă ce ar fi avut loc în 2009, iar Mădălina Ghenea spune că Ronaldo nu ar fi capabil de aşa ceva: “Pentru mine este incredibil ce am citit. Am filmat o reclamă pentru un parfum cu el și am rămas cu o impresie excelentă.

Cristiano Ronaldo, apărat de românca Mădălina Ghenea în scandalul cu viol

 Este un om de mare caracter, un familist convins. Dacă a încercat să-mi facă avansuri? Nu. Am stat patru ore cu Ronaldo, am filmat tot, iar apoi a plecat imediat. Un adevărat profesionist“, a declarat românca în presa italiană.

Mădălina Ghenea îl apără pe Cristiano Ronaldo după acuzaţiile de viol. Românca a luat parte la o reclamă alături de starul lusitan în urmă cu câţiva ani. În imagine, Mădălina îl îmbrăţişează pe Cristiano în spotul publicitar
Mădălina Ghenea îl apără pe Cristiano Ronaldo după acuzaţiile de viol. Românca a luat parte la o reclamă alături de starul lusitan în urmă cu câţiva ani

Şi Prodanca îi ţine partea

O altă românca ce a luat partea lui Cristiano în ultima perioadă a fost Anamaria Prodan, care o critica pe  Kathryn Mayorga  “Știi cum e cu femeile astea care își aduc aminte după 20 de ani că au fost violate de un bărbat (n.r. râde)? I-a plăcut atunci violul și și-a adus aminte după 20 de ani, când ăsta e Ronaldo. Dacă era neica-nimeni pe stradă…”, a spus Anamaria Prodan la un post de televiziune.

Cine e Mădălina Ghenea

Românca ce este de partea lui Ronaldo în scandalul cu acuzele de viol s-a născut pe 8 august 1987, la Slatina şi este stabilită acum în străinătate. Este de profesie fotomodel şi actriţă şi a luat lecţii de balet şi de piat în copilărie. A avut relaţii cu actori celebri precum Leonardo DiCaprio şi Gerard Butler, iar ultima dată când s-a afişat cu un iubit a fost în 2016, pe când a avut o relaţie cu Philipp Plein.