News

Mădălina Ghenea suferă din dragoste. Focoasa brunetă nici nu mai poate să mănânce

Modelul Mădălina Ghenea, înşelată de soţ. Frumoasa brunetă nu mai mănâncă, nici nu mai poate să doarmă.
16.11.2017 | 17:46

Probleme grave în Paradis! Frumoasa Mădălina Ghenea este foarte supărată. Bruneta nici nu mai mănâncă, după ce a fost înşelată de soţul ei. „Mădălina este devastată şi nu poate să-şi revină. Este într-o criză a existenţei sale. Mi-a spus că  nu mai poate să doarmă şi să mănânce şi că ar vrea ca totul să nu meargă mai departe. Ne roagă să-i respectăm intimitatea”, a spus Cristi Brancu, realizatorul emisiunii “Agenţia Vip”. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Mai mult, weekendul trecut, în familia lui Matei Stratan a avut loc un eveniment important, de la care Mădălina Ghenea a lipsit. Fostul iubit al actriţei ar fi fost însoţit de către o altă femeie, care i-ar fi amantă, potrivit Agenţia VIP. În ziua evenimentului, Ghenea posta un mesaj pe o reţea de socializare, pe care ulterior l-a şters.

ADVERTISEMENT

Mădălina Ghenea, înşelată de soţ

„Nu doar că m-ai înşelat, ci ne-ai înşelat pe amândoi. Nu doar că mi-ai frânt inima, ci ne-ai distrus viitorul”, era mesajul ei. La doar câteva zile de la acest episod, actriţa nu mai este la fel de categorică privind relaţia cu tatăl fiicei sale.

Mădălina a declarat că Matei Stratan va avea un loc special în viaţa ei, indiferent de cum vor evolua lucrurile între ei.  „Matei este tatăl comorii vieţii mele. Avem un copil minunat. I-am oferit toată dragostea pe care o pot dărui. Locul lui în viaţa noastră va fi mereu unul privilegiat. Nu voi comenta în niciun fel evoluţiile din viaţa mea, a noastră, şi cred că timpul le va rezolva pe toate”, a spus Mădălina Ghenea. 

ADVERTISEMENT