Life

Mădălina Ghenea, iubita unui sportiv milionar? Cum a fost surprinsă frumoasa româncă

Mădălina Ghenea, iubita unui sportiv milionar? Cum a fost surprinsă româncă în preajma acestuia. Au fost văzuți în Madrid.
01.05.2023 | 23:20
Madalina Ghenea iubita unui sportiv milionar Cum a fost surprinsa frumoasa romanca
Mădălina Ghenea, iubita unui sportiv milionar. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Mădălina Ghenea, iubita unui sportiv milionar? Aceasta a fost surprinsă în preajma renumitului sportiv, iar speculațiile au început să curgă imediat.

Mădălina Ghenea este acum iubita unui sportiv milionar?

Mădălina Ghenea a fost văzută în compania unui sportiv milionar și presa a început să scrie că ar putea exista o nouă idilă în showbiz.

ADVERTISEMENT

Sportivul despre care este vorba este Grigor Dimitrov, un jucător de tenis de origine bulgară. Acesta a jucat duminică împotriva lui Carlos Alcaraz, în fața căruia a pierdut. Chiar și așa, Mădălina Ghenea a stat în lojă și a urmărit cu atenție întregul meci.

Tocmai de aici au început și zvonurile potrivit cărora între cei doi ar exista mai mult decât o relație de prietenie. Despre acest subiect a scris și presa din Spania, care o lăuda pe actriță pentru apariția sa la meciul de tenis.

ADVERTISEMENT

„Bombă! Grigor Dimitrov i-a luat ochii unei actrițe din România. Frumoasa Mădălina a strălucit la ultimul meci al tenismenului bulgar”, a scris presa străină.

Grigore Dimitrov a fost considerat mult timp cel mai sexy bărbat din circuitul masculin de tenis, iar în ceea ce o privește pe Mădălina Ghenea, frumusețea ei a fost apreciată atât în țară cât și peste hotare.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Grigor Dimitrov (@grigordimitrov)

Ce avere are sportivul văzut în preajma Mădălinei Ghenea

Acesta a avut mare noroc nu numai pe terenul de tenis, ci și în viața amoroasă. Până acum, el s-a iubit cu femei celebre, cum ar fi Nicole Scherzinger, jurată la X Factor, sau Maria Sharapova, și ea jucătoare de tenis.

Și la capitolul bani jucătorul de tenis stă foarte bine pentru că a acumulat până în acest moment al vieții sale – la 31 de ani – o avere de peste 22 de milioane de dolari din tenis.

ADVERTISEMENT

Matei Stratan este fostul iubit al Mădălinei Ghenea. Cei doi au împreună și un copil, pe Charlotte. Aceștia au fost împreună timp de cinci ani, dar au decis să pună capăt relației.

Printre bărbații celebri pe care i-ar mai fi cucerit Mădălina Ghenea sunt celebrul Gerard Butler sau Leonardo DiCaprio.

ADVERTISEMENT