Life

Mădălina Ghenea, jefuită pe aeroportul din Roma. Actrița a rămas fără numeroase bijuterii

Mădălina Ghenea, victima unui furt la aterizarea în Roma. Șatena a pierdut mai multe accesorii de lux și alte bunuri de valoare.
14.12.2022 | 22:44
Madalina Ghenea jefuita pe aeroportul din Roma Actrita a ramas fara numeroase bijuterii
Mădălina Ghenea, victima unui furt la aterizarea în Roma. Șatena a pierdut mai multe accesorii de lux. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa actriță originară din Slatina a fost jefuită pe un aeroport foarte mare din Italia. Actrița a rămas fără numeroase bijuterii, în momentul de față fiind desfășurată o anchetă pentru a se găsi responsabilii în acest caz.

Mădălina Ghenea, victima unui furt la aterizarea în Roma. Șatena a pierdut mai multe accesorii de lux

Mădălina Ghenea este recunoscută pentru viața pe care departe de România, dar și pentru aparițiile sale spectaculoase, lucru care o face de cele mai multe ori să fie luată în vizor din punct de vedere negativ de unii oameni.

ADVERTISEMENT

În urmă cu trei zile, duminică, 11 decembrie 2022, vedeta a avut parte de un incident extrem de neplăcut după ce a aterizat pe aeroportul Leonardo da Vinci din Fiumicino. Hoții i-au furat actriței o valiză în care avea numeroase bijuterii scumpe.

Potrivit Il Messaggero, în troler se mai aflau și alte lucruri de valoare. Sursa menționată mai arată că, hoții cunoșteau programul frumoasei șatene și faptul că a închiriat o mașină și șofer cu 24 de ore înainte de a ajunge în Roma.

ADVERTISEMENT

O anchetă deschisă de oamenii legii transmite că infractorii au acționat la pont, ceea ce înseamnă că jaful nu a fost deloc întâmplător.

Mădălina Ghenea, premiată într-o gală din Roma

Mădălina Ghenea și-a luat toate bagajele și s-a îndreptat spre mașina închiriată, însă imediat ce a ieșit din incinta aeroportului una dintre valizele sale a dispărut. Se pare că totul ar fi fost planificat cu mult timp înainte.

ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă a depus plângere la poliție și speră ca oamenii legii să-l găsească pe cel care i-a furat bijuteriile, mai ales că a fost surprins de mai multe camere de supraveghere din zona respectivă. Cazul a fost preluat de criminologul italian Roberta Bruzzone.

Vedeta se afla la Roma pentru a primi un premiu în cadrul Galei Magnifica Awards Roma. Evenimentul este organizat de Tiziana Zampieri, în sală aflându-se nume importante din cinematografia italiană și din cea internațională.

ADVERTISEMENT

Înainte de a ateriza în Italia, Mădălina Ghenea fusese în Arabia Saudită, unde de asemenea, a luat parte la diverse evenimente.

ADVERTISEMENT