Life

Mădălina Ghenea, primele declarații după ce a fost jefuită pe Aeroportul din Roma. Actrița crede că totul a fost planificat

Mădălina Ghenea a oferit primele declarații după ce a fost jefuită pe Aeroportul din Roma. Actrița este de părere că furtul valizei sale a fost plănuit.
19.12.2022 | 15:56
Madalina Ghenea primele declaratii dupa ce a fost jefuita pe Aeroportul din Roma Actrita crede ca totul a fost planificat
De ce crede Madalina Ghenea ca furtul valizei sale a fost planificat. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Mădălina Ghenea a vorbit despre nefericitul eveniment prin care a trecut în urmă cu câteva zile. Frumoasa actriță consideră că a fost plănuit jaful valizei sale, de pe aeroportul Leonardo da Vinci din Fiumicino, Roma, în care avea bunuri de valoare, dar și bijuterii în valoare de 1 milion de euro.

Ce spune Mădălina Ghenea despre furtul valizei sale, cu bijuterii scumpe

Vedeta a precizat într-un interviu pentru publicația italiană Corriere Della Sera că de trei zile nu mai poate dormi și mânca din cauza supărării. Nici până în prezent nu a aflat autorul furtului, mai ales că nu existau camere de supraveghere în zona unde i-a dispărut valiza.

ADVERTISEMENT

”De trei zile dorm puțin și nu mănânc, sunt șocată. Nu a fost un furt, ci o operație chirurgicală. Sunt prea multe lucruri ciudate care nu se potrivesc”, a precizat actrița pentru publicația amintită.

Mădălina Ghenea a explicat de ce i se pare totul suspicios. În timp ce venea dinspre Riad, Arabia Saudită, a hotărât s-și schimbe următoarea cursă aeriană, către Roma și nu către Milano, așa cum avea de gând inițial.

ADVERTISEMENT

La Roma, starul de peste hotare trebuia să ia parte la un alt eveniment, iar la aterizare trebuia să aibă mașină cu șofer personal, însă acesta a așteptat-o într-o zonă mai izolată, departe de restul autovehiculelor.

De asemenea, Mădălina Ghenea a dezvăluit și că persoana care s-a ocupat de călătoria sa în Italia i-a spus că a observat cum cineva a încercat să-i schimbe zborul.

ADVERTISEMENT

”Înainte de solicitarea mea de modificare a rezervării, persoana care a organizat călătoria m-a informat că cineva a încercat să-mi schimbe zborul, schimbare pe care nu am solicitat-o. De parcă cineva ar fi intrat în sistem în numele meu sau ar fi vrut să mă monitorizeze”, a mai transmis Mădălina Ghenea.

Pe cine bănuiește Mădălina Ghenea că i-a furat valiza

Atunci când trolerul i-a fost luat de hoț, actrița a mai detaliat că a încercat să fugă să-l prindă, dar bărbatul s-a făcut nevăzut rapid. Mădălina Ghenea nu exclude ca la mijlocul acestei situații să se afle un bărbat care o hărțuiește de ani buni.

ADVERTISEMENT

”Multe episoade în aproximativ opt ani. Mesaje ciudate, încercări de a-mi sabota cariera și imaginea… Mă gândeam la situații separate, dar, punându-le în legătură și cu acest furt, bănuiesc că este în continuare aceeași persoană”, a mai comunicat vedeta.

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai apreciate actrițe românce, de peste hotare. Are 35 de ani și o fiică, pe nume Charlotte Stratan, din relația cu Matei Stratan.

ADVERTISEMENT