Life

Mădălina Ghenea, răvășitoare la pian! Cine i-a fost alături vedetei TV? – Video

13.07.2020 | 10:47
Madalina Ghenea ravasitoare la pian Cine ia fost alaturi vedetei TV  Video
ADVERTISEMENT

Mădălina Ghenea s-a mutat în Italia de când a început cariera de fotomodel, iar fetița ei, micuța Charlotte, locuiește cu ea, în Milano, orașul în care frumoasa olteancă are reședința.

Foarte puține persoane știu că vedeta are o pasiune pentru muzică, în special pentru pian, pe care îl mânuiește cu mult talent.

ADVERTISEMENT

Actrița a postat pe Instagram un filmuleț în care apare cântând la pian o melodie care are un impact foarte mare asupra ei.

Mădălina Ghenea, îndrăgostită de muzica lui Ennio Morricone

Fosta iubită a lui Matei Stratan își ocupă timpul liber exerciții de pian. Astfel, în timp ce se afla acasă cu fiica ei, Charlotte, Mădălina Ghenea a interpretat melodia The Crisis, melodie compusă de Ennio Morricone, compozitor ce a trecut în neființă pe 6 iulie 2020.

ADVERTISEMENT

Fotomodelul a postat clipul în memoria marelui artist pe care îl regretă și a cărui muzică o ascultă de ani de zile. Ea a enunțat pe Instagram că melodia The Crisis o ascultă de ani de zile și nu se poate sătura de ea. Mădălina Ghenea a adăugat că piesa a fost folosită în filmele Seven Pounds și The Legend of 1900.

N-are noroc în dragoste

Mădălina Ghenea a apărut la brațul mai multor bărbați celebri, însă niciunul nu a reușit să îi rămână alături. Fie că este înșelată, ori între actriță și persoana iubită intervin neînțelegerile, fotomodelul ajunge să rămână tot singur.

ADVERTISEMENT

Ultima relație pe care a avut-o a fost cu Leonardo Maria Del Vecchio, un important om de afaceri din Italia, care i-a dăruit și un inel scump cu diamante. Din păcate, relația dintre cei doi nu a durat, iar Mădălina Ghenea s-a despărțit de milionar. La mijloc, de această dată, ar fi fost părinții iubitului afacerist, care n-ar fi fost cu relația dintre cei doi.

Actrița s-a iubit, de-a lungul timpului cu mai mulți oameni importanți din întreaga lume, iar pe listă îi putem adăuga pe Gerard Butler, Philipp Plein, Vito Schnabel, Leonardo din Caprio și Matei Stratan, care i-a dăruit și o fetiță.

ADVERTISEMENT

În prezent, Mădălina Ghenea este singură, însă la fel de frumoasă, motiv pentru care își va găsi cu ușurință un bărbat pe gustul ei. Rămâne de văzut cine va fi următorul iubit al vedetei?!

Pe plan profesional, Mădălina se poate lăuda cu apariții multiple pentru marile branduri: La Perla, Lovable, Lise Charmel, Peroni, New Yorker, Borghetti, Sloggi, Grimaldi Mare, Max Well, Lormar, Amarea, Primadonna, Quelle, Margherita Mazzei, Lascana, Von Dutch, Parah, Lepel sau Huntermoller.

ADVERTISEMENT