News

Mădălina Ghenea s-a despărțit de tatăl fetiței sale. Cu cine s-a cuplat modelul

02.04.2019 | 20:38
Mădălina Ghenea s-a despărțit de tatăl fetiței sale

Mădălina Ghenea s-a despărțit de tatăl fetiței sale, fiul lui Mr. Cash, Matei Stratan, și s-a cuplat cu un celebru model de 32 de ani, Vito Schnabel. Cei doi au fost surprinși în timp ce se sărutau pe o plasă din ST Barts, de unde rezultă că tatăl copilului său face de mult parte din trecut.

Mădălina Ghenea s-a despărțit de tatăl fetiței sale

Modelul internațional nu mai locuiește în România de mulți ani, ci în Milano, împreună cu fetița sa, Charlotte, în vârstă de doi ani. De altfel, este posibil ca Mădălina și Matei să nu mai formeze un cuplu, având în vedere că ultima perioadă a iubirii lor a fost presărată cu tensiuni, gelozii și dezamăgiri.

Mai mult, de Revelion, tânărul afacerist a petrecut acasă cu familia și fetița sa, în timp ce Mădălina a sărbătorit trecerea dintre ani în Italia. Un alt argument care întărește zvonurile ar fi că milionarul de 32 de ani s-a despărțit nu cu mult timp în urmă de Amber Heard. Destrămarea iubirii lor a venit inevitabil după ce frumoasa americancă a fost surprinsă sărutându-se cu regizorul argentinian Andrés Muschietti.

Mădălina Ghenea s-a despărțit de tatăl fetiței sale. Cu cine s-a cuplat modelul
Modelul s-a cuplat cu un celebru model de 32 de ani pe nume Vito Schnabel

Modelul internațional are o relație cu un milionar de 32 de ani

Revenind la relația dintre Matei și Mădălina, cei doi au mai trecut prin momente dificile de-a lungul dragostei lor. Încă din luna septembrie a anului 2017, fotomodelul anunța că a decis să ia o pauză în relația cu cel care urma să devină tatăl fetiței sale. „Nu m-ai înşelat doar pe mine, ne-ai înşelat pe noi. Nu mi-ai frânt doar mie inima, ne-ai distrus viitorul”, scria românca în noiembrie 2017, după ce ar fi afla că iubitul ei ar avea o relație cu cea mai sexy pianistă din lume, Lola Astranova.

Întrebată, între-un interviu pentru okmagazine.ro, în 2017, cum a simțit că Matei este bărbatul cu care își dorește un copil, Mădălina a spus: „De la început mi-a spus că îşi doreşte un copil. Din prima zi, din prima clipă. Nu ştiu cum să descriu ce trăim noi. Suntem din ce în ce mai apropiaţi. S-a mutat la mine din prima zi şi nu a mai plecat de lângă mine. Îl urmez şi mă urmează peste tot. Suntem nedespărţiţi. De când suntem împreună am stat despărţiţi doar o săptămână. Îmi este dor de el şi când pleacă la birou”. Cu toate acestea, prezentul este schimbat complet, iar viitorul este departe.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri