Sport

Mădălina Ghenea s-a iubit în secret cu Dimitrov timp de 6 ani. Fotomodelul a rupt tăcerea: „A venit momentul să clarific totul”

Mădălina Ghenea, detalii în premieră despre relația cu Grigor Dimitrov. S-au iubit în secret timp de 6 ani. Fotomodelul a rupt tăcerea
06.05.2024 | 10:31
Mădălina Ghenea a avut o relație de 6 ani cu Grigor Dimitrov. Sursă foto: Instagram @madalinaghenea
ADVERTISEMENT

Mădălina Ghenea a vorbit în premieră despre despărțirea de Grigor Dimitrov, sexy-simbolul din tenisul masculin. Superbul fotomodel a decis să lămurească în sfârșit de ce s-au despărțit.

Mădălina Ghenea a explicat de ce s-a despărțit de Grigor Dimitrov

Mădălina Ghenea nu a mai rezistat și a spus adevărul: „Simt că e momentul oportun să clarific de ce eu și Dimitrov am decis să o luăm pe căi separate. Vă rog să ne respectați intimitatea și să nu credeți ceea ce citiți în media. 

ADVERTISEMENT

Sunt foarte recunoscătoare pentru timpul pe care l-am petrecut împreună atât ca prieteni dragi cât și ca parteneri în ultimii 6 ani. 

Din cauza programului nostru extrem de dur, evenimentelor și responsabilităților a fost cea mai bună alegere”, a mai scris una dintre cele mai frumoase femei din lume pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Mădălina Ghenea, revoltată pe Instagram. A negat că ar avea o altă relație

Mădălina Ghenea s-a întors la București alături de familie pentru Sărbătorile Pascale și a dialogat cu fanii de pe Internet. Aceștia au vrut să știe dacă este singură, iar unul dintre ei a întrebat-o dacă are o relație cu actorul și scriitorul Matt Hookings.

Mădălina Ghenea, adevărul despre relația cu Grigor Dimitrov
Mădălina Ghenea, adevărul despre relația cu Grigor Dimitrov

Răspunsul a venit prompt: „De fiecare dată când lucrez cu cineva trebuie să citesc toate aceste prostii. De fapt de fiecare dată când încep să urmăresc pe cineva pe Instagram sau mă aflu pe un platou de filmare, sau fac orice alt fel de proiect, trebuie să neg că am o relație cu acea persoană. 

ADVERTISEMENT

Nu, nu sunt cu Matt. Știu că ați creat mai multe profile false și ați scris multe porcării despre mine. Nu suntem împreună. Deci calmați-vă oameni buni. Calmi, calmi. Totul e bine”, a mai punctat Ghenea.

Cei doi s-ar fi despărțit din luna octombrie 2023

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov au trăit o frumoasă poveste de dragoste care și-ar fi găsit sfârșitul încă din octombrie 2023. Cei doi nu au recunoscut însă oficial despărțirea până acum.

ADVERTISEMENT

Ghenea și-a oficializat relația cu Dimitrov abia în mai 2023 și a început să apară la meciurile tenismenului. Cătălin Botezatu a numit-o pe Mădălina Ghenea „cea mai frumoasă și sexy femeie din lume”.

ADVERTISEMENT