Sport

Mădălina Ghenea și-a oficializat în sfârșit relația cu tenismenul Grigor Dimitrov: „Magia plutește în aer când sunt cu tine”. Foto

Mădălina Ghenea, una dintre cele mai frumoase femei din lume are o relație cu tenismenul bulgar Grigor Dimitrov. Ședință foto incitantă cu cei doi
24.05.2023 | 17:33
Madalina Ghenea și Grigor Dimitrov și-au oficializat relația. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mădălina Ghenea a realizat cu Grigor Dimitrov o ședință foto incendiară, iar cei doi și-au mărturisit dragostea în spațiul public. Fanii din România și Bulgaria au avut reacții savuroase pe mediile sociale.

Mădălina Ghencea și Grigor Dimitrov, îndrăgostiți ca în filme

După ce a avut relații cu bărbați celebri ca Leonardo DiCaprio, Gerard Butler sau fotbaliștii Nicolo Zaniolo și Marco Borriello, Mădălina Ghenea a pus ochii pe cel mai important tenismen bulgar și unul dintre cei mai doriți bărbați din lume: Grigor Dimitrov, locul 33 în clasamentul ATP.

ADVERTISEMENT

Deși inițial a șters postarea de la ședință foto realizată pentru o reclamă, cei doi nu s-au mai ascuns, iar Mădălina Ghenea a fost prezentă în loja jucătorului la turneul de la Madrid la meciul împotriva lui Carlos Alcaraz: „Bombă! Grigor Dimitrov i-a luat ochii unei actrițe din România. Frumoasa Mădălina a strălucit la ultimul meci al tenismenului bulgar”, a scris presa bulgară.

Mădălina Ghenea în loja lui Grigor Dimitrov
Mădălina Ghenea în loja lui Grigor Dimitrov

Superbul model a postat pe pagina oficială de Instagram un video cu două pasări care își mențin împreună echilibrul în zbor, o metaforă pentru relația lor: „Tu și eu! Tu faci imposibilul posibil!”, a spus Mădălina Ghenea.

ADVERTISEMENT
Mădălina Ghenea, declarație de dragoste pentru Grigor Dimitrov
Mădălina Ghenea, declarație de dragoste pentru Grigor Dimitrov.

Grigor Dimitrov a răspuns și mai înflăcărat vorbelor dulci transmise de către noua sa iubită: „Magia plutește în aer când sunt cu tine, Mădălina Ghenea”.

Grigor Dimitrov, declarație de dragoste pentru Mădălina Ghenea
Grigor Dimitrov, declarație de dragoste pentru Mădălina Ghenea.

Grigor Dimitrov a mai avut cuceriri spectaculoase, de la Maria Sharapova la Serena Williams

Și Grigor Dimitrov a avut relații cu sportive celebre și alte vedete, precum Maria Sharapova sau Serena Williams și chiar a provocat tensiuni între rusoaică și americancă: „Și dacă vrea să fie cu ‘băiatul cu inimă neagră’ (n.r. Dimitrov), n-are decât”, spunea fostul număr unu mondial în 2013 înainte de Wimbledon, despre Sharapova.

ADVERTISEMENT

„Am vorbit mult despre asta, asta a fost mereu ținta ei (n.r. să o depășească pe Serena Williams). Dar, până la urmă, a fost o rivalitate doar pentru că a fost mai mult ca o luptă între femei. Cine știe, poate că ele nu s-au plăcut din alte motive”, a declarat Rick Macci, omul care le-a pregătit pe cele două jucătoare.

Grigor Dimitrov și Mădălina Ghenea vor trebui însă să lucreze din greu pentru ca relația lor să funcționeze, ținând cont că ambii sunt plecați foarte în toate colțurile lumii și cel mai probabil se vor întâlni destul de rar.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut dacă Mădălina Ghenea va fi prezentă în loja privată a sportivului și la turneul de Grand Slam de la Roland Garros și dacă relația lor la distanță va rezista.

ADVERTISEMENT