Life

Mădălina Ghenea și Leonardo Di Caprio sunt împreună? Cei doi au mai avut o relație scurtă în trecut

Mădălina Ghenea și Leonardo Di Caprio sunt împreună? Aceasta este întrebarea pe care mulți și-o pun după ultimele informații apărute în spațiul public.
27.02.2023 | 21:01
Madalina Ghenea si Leonardo Di Caprio sunt impreuna Cei doi au mai avut o relatie scurta in trecut
Mădălina Ghenea și Leonardo Di Caprio sunt împreună? Sursă foto: Instagram, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Presa internațională scrie că Mădălina Ghenea și-ar fi găsit liniștea în brațele unui alt bărbat și anume faimosul actor Leonardo Di Caprio. Ce se întâmplă între cei doi? Aceștia au fost surprinși recent împreună, însă nu este clar ce se întâmplă între ei.

Mădălina Ghenea și Leonardo Di Caprio au fost surprinși împreună

Au trecut două luni de la jaful din Milano, care aproape că a traumatizat-o pe Mădălina Ghenea. Acum însă, vedeta pare că este mai liniștită ca oricând, dar și mult mai fericită, iar asta o spun chiar imaginile publicate de paparazzi de peste ocean.

ADVERTISEMENT

Pe 25 februarie, sâmbătă seara, Mădălina Ghenea s-a răsfățat. Vedeta a a mers la un club, însă nu singură, ci în compania faimosului actor Leonardo di Caprio, scrie presa internațională. Potrivit surselor citate, actorul de la Hollywood ar fi ajuns în jurul orei 1:48 la clubul respectiv, având o șapcă pe cap, dar și o jachetă.

Cu doar un minut înainte ca el să sosească a venit și Mădălina Ghenea, care a optat pentru o ținută de-a dreptul fabuloasă. Vorbim despre o rochie neagră, mulată, care i-a scos în evidență mai toate formele și a atras priviri.

ADVERTISEMENT

Niciunul dintre ei nu a confirmat dacă există ceva mai mult între cei doi, cert este că nu ar fi prima oară când Mădălina Ghenea și Leonardo Di Caprio sunt văzuți împreună. O fostă iubită a actorului american dezvăluia în urmă cu mai bine de un deceniu că Leonardo di Caprio și Mădălina Ghenea au avut într-adevăr o relație.

Cei doi ar fi format un cuplu chiar înainte ca vedeta să devină iubita lui Gerald Butler. Relația lor de la acel moment nu a durat însă prea mult, a mai adăugat sursa citată. Mădălina Ghenea în schimb nu a vorbit niciodată despre acest subiect.

ADVERTISEMENT

Leonardo Di Caprio, relație cu un model de 23 de ani

De cealaltă parte, nici Leonardo Di Caprio nu este prea generos când vine vorba de viața sa personală. Cert este că aceasta a fost surprins nu de puține ori în compania unor femei mult mai tinere decât el. Cea mari recentă relație a faimosului actor despre care s-a scris în presa străină a fost cea cu un model în vârstă de doar 23 de ani, la finele anului trecut.

De cealaltă parte, Mădălina Ghenea nu a mai fost văzută până acum în compania niciunui alt bărbat. Asta în ciuda faptului că vedeta este mereu activă pe contul său de socializare. Tot acolo, aceasta a vorbit și despre jaful de pe aeroportul din Milano.

ADVERTISEMENT

Mădălina Ghenea a fost jefuită de un bărbat care i-a furat valiza în care se aflau nenumărate bijuterii prețioase, ale căror valoare depășea un milion de euro. După evenimentul respectiv, vedeta povestea că s-a confruntat cu atacuri de panică și că nu se mai simte în siguranță, însă iată că acum, aceasta pare că a uitat de acel eveniment și trăiește viața din plin.

ADVERTISEMENT