Life

Mădălina Manole i-ar putea bântui pe mai mulți! Fratele regretatei artiste, acuzații către o altă persoană în afară de Petru Mircea: „A dat în mama”

08.09.2020 | 16:18
Madalina Manole iar putea bantui pe mai multi Fratele regretatei artiste acuzatii catre o alta persoana in afara de Petru Mircea A dat in mama
Mădălina Manole, greu de uitat de fratele ei, care aduce noi acuzații la mai bine de 10 ani de la sinucidere. Foto: click.ro/ Facebook Marian Manole
ADVERTISEMENT

Mădălina Manole ar putea produce coșmaruri mai multor persoane, nu doar lui Petru Mircea. Fratele regretatei artiste a lansat un nou nume din seria celor care i-au făcut viața cântăreței un chin.

Mădălina Manole, umilită de mai multe persoane?

Marian Manole a postat un mesaj șocant pe pagina sa de Facebook despre oamenii care au făcut-o să sufere pe Mădălina în ultimii ani din viața ei.

ADVERTISEMENT

Fratele fetei cu părul de foc nu este la primele acuzații de acest tip, el fiind unul din cei care cred cu tărie că vinovat, cel puțin moral de moartea surorii sale, este Petru Mircea, fostul soț cu care aceasta a făcut un băiețel.

Marian își îndreaptă acum acuzațiile față de Ciprian Antochi, șeful fan-clubului Mădălinei Manole, pe care îl acuză că s-a purtat foarte urât cu artista, dar și cu părinții lor.

ADVERTISEMENT

„Iuda este mic copil pe lângă el”

„Venit din Roman la București, Mădălina si Șerban (n.r. Georgescu, primul soţ al artistei) l-au luat sub aripa lor. Toate bune la timpul respectiv. Ne-a cunoscut familia, a venit de multe ori în casa părinților, mama îl aprecia şi iubea ca pe copilul ei”, își începe Marian povestirea despre Ciprian.

„După moartea Mădălinei a fost cooptat în staful lui Petrică Mirciulică, puiucul de la Otopeni. Este câinele lui de încredere. Cu botniță cu tot la gură, ca nu cumva să scape ceva. A dat în mama, în tata şi în mine cât a putut pe la ProTV, făcându-ne responsabili de moartea fetei noastre!”, a mai scris Marian în mediul online.

ADVERTISEMENT

„Iuda este mic copil pe lângă el! Nu iese din cuvântul lui Petrică! Au aceleași șabloane de texte. Puiucul l-a pus curator al copilului, domiciliază în Otopeni si este cel care i-a făcut lipeala puiucului cu celebra blondă din Otopeni, C. (O.).

Așa-zisă prietenă a Mădălinei. O ÎNTREAGĂ REȚEA DE IDOLI ai Mădălinei! CIPRILICA, TE MAI DUCI LA VRĂJITOARELE DE PE LÂNGĂ BUCUREŞTI?SAU FACEȚI INCANTAŢII ÎMPREUNĂ ÎN CASA MĂDĂLINEI? AVEȚI MARE GRIJĂ, BLESTEMELE SE ÎNTORC ÎMPOTRIVA VOASTRĂ!”, se mai arată în mesajul extrem de vehement al lui Marian.

ADVERTISEMENT
Tags: