Life

Mădălina Manole, într-o imagine rară. Fotografia postată de fratele artistei la mai bine de 10 ani de la sinucidere

14.01.2021 | 12:34
Madalina Manole intro imagine rara Fotografia postata de fratele artistei la mai bine de 10 ani de la sinucidere
Mădălina Manole s-a sinucis în vara anului 2010. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Memoria Mădălinei Manole este păstrată cu cinste de către fratele ei, Marian, care postează aproape zilnic imagini cu regretata artistă, care s-a sinucis în urmă cu mai bine de 10 ani.

Fratele fetei cu părul de foc a postat o imagine rară cu cântăreața, una care nu a văzut lumina până acum, de când aceasta era doar o copilă.

ADVERTISEMENT

Bărbatul deține o arhivă impresionantă de imagini cu sora ei, cele mai multe fiind necunoscute publicului larg, iar una dintre acele poze a fost publicată recent, pe 12 ianuarie mai exact.

Imagine rară cu Mădălina Manole postată de fratele acesteia

Marian a creat un album foto pe pagina sa de Facebook intitulat sugestiv „Mădălina Manole – Copilărie”, unde a vrut să le arate celor care au iubit-o și nu au uitat-o în toți acești ani cum arăta artista înainte să devină extrem de celebră.

ADVERTISEMENT

„Înger!; Îmi e tare dor de tine, fată dragă!”, sunt câteva dintre comentariile internauților la cea mai recentă fotografie postată de Marian Manole în mediul virtual.

Fratele cântăreței care s-a sinucis în anul 2010, chiar de ziua ei, s-a luptat din răsputeri pentru aflarea adevărului despre moartea Mădălinei, acesta fiind convins și în ziua de azi că sora lui nu și-a pus capăt zilelor, așa cum arată raportul oficial al decesului întocmit de procurori.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, Marian a făcut o serie de dezvăluiri noi despre moartea surorii sale, acuzându-l din nou pe Petru Mircea de dispariția acesteia și punând o serie de semne de întrebare la care nu a găsit un răspuns.

mădălina manole
Imaginea postată de fratele regretatei Mădălina Manole pe Facebook

În vara anului trecut strângea bani pentru redeschiderea dosarului morții artistei

În luna august a anului trecut, Marian Manole le-a cerut fanilor artistei ajutorul financiar pentru a redeschide dosarul morții surorii sale într-o postare făcută tot pe Facebook.

ADVERTISEMENT

„Îmi scrieți aici, din ce în ce mai des, să fac ceva pentru aflarea adevărului, să fac dreptate pentru Mădălina! Cu ajutorul unor oameni strânși în jurul acestui caz, profesioniști, asta încercăm să facem! Eu îl consider “ultimul tren”! Spuneți că vreți să ajutați! Astea sunt mesajele voastre! Vă rog să ajutați, dacă puteți!

Sunteți sute, poate mii! Alături de voi puteți strânge alți fani! Donați un leu, un euro, pentru această cauză în contul IBAN pe care am să îl las aici! Banii se vor duce către cheltuielile de judecată!”, a scris atunci Marian, dorind să ajungă până la Bruxelles pentru elucidarea misterului morții Mădălinei.

 

ADVERTISEMENT
Tags: