Life

Mădălina Pamfile, atacată din toate părțile la Bravo, ai stil. Fanii au luat foc în mediul online: „Du-te pe marginea șanțului”

Mădălina Pamfile a devenit ținta predilectă a concurentelor de la Bravo, ai stil. Fosta asistentă tv intră în conflict cu Ruxi și Nicoleta Dragne.
28.10.2021 | 13:03
Madalina Pamfile atacata din toate partile la Bravo ai stil Fanii au luat foc in mediul online Dute pe marginea santului
ADVERTISEMENT

Mădălina Pamfile a devenit ținta numărul unu a două dintre concurentele de la Bravo, ai stil. Ruxi și Nicoleta Dragne sunt fetele care îi reproșează fostei asistente de televiziune că nu este atât de asumată în fața camerelor de luat vederi și nu înțelege anumite critici care i se aduc.

Totul a pornit după ce Pamfile i-a luat apărarea Andei Adam când aceasta s-a certat cu Ruxi Opulenta. Într-o ediție recentă, Ruxi și Ioana Filimon i-au reproșat cântăreței că este foarte răutăcioasă și că se poartă diferit cu ele atunci când camerele nu le filmează.

ADVERTISEMENT

Mădălina a fost atunci de partea artistei, spunându-le fetelor că are o cu totul altă părere despre ea. De aici au început alianțele în cadrul concursului de modă, iar acum fiecare concurentă profită de orice situație pentru a ataca.

Mădălina Pamfile, conflict cu Ruxi și Nicoleta Dragne la Bravo, ai stil

Pe lângă conflictul lui Ruxi cu celelalte fete, în speță cu fosta parteneră a lui Victor Slav, Mădălina s-a trezit acum cu o altă inamică.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Dragne a început să o critice din ce în ce mai des pe Mădălina. Fanii au remarcat animozitățile dintre cele două, iar mulți cred că totul vine din trecut.

Mai exact, Nicoleta este acum căsătorită cu fostul soț al Mădălinei Pamfile, Bruno Vlad, cu care are și un fiu pe nume Vladimir. Se pare că principalul motiv al conflictului permanent dintre cele două ar porni și de la acest subiect.

ADVERTISEMENT

Fanii au sărit în apărarea concurentei

În ediția care va fi difuzată pe 28 octombrie, Ruxi îi reproșează Mădălinei că se preface și că înțelege unele lucruri care i se spun, dar nu vrea să le recunoască.

Mădălina s-a simțit jignită de Ruxi. I-a spus că nu acceptă să fie făcută proastă, indiferent cât de subtilă ar fi bruneta.

ADVERTISEMENT

Fanii Bravo, ai stil au sărit în apărarea Mădălinei. Pe pagina de Youtube a emisiunii, telespectatorii le-au criticat dur pe Nicoleta Dragne și Ruxi pentru felul în care au ales să concureze.

„Nicoleto, du-te pe marginea șanțului; Bravo, Mădă! Las-o pe ispită în plata ei; Mădălina, Dumnezeu va fi mereu cu oamenii ca tine. Cei care dau în tine, dau din invidie. Mai ales că ele nu au nimic bun de arătat”, sunt câteva dintre comentariile apărute pe Youtube.

ADVERTISEMENT
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a...
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a cheltuit-o la dineul Generației de Aur
Propagandistul lui Vladimir Putin spune că „războiul nuclear este inevitabil”: „Să comparăm ale...
Propagandistul lui Vladimir Putin spune că „războiul nuclear este inevitabil”: „Să comparăm ale cui arme strategice sunt mai mari!”
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Cele două rute pe care se produc cel mai des turbulenţe. Experţii spun...
Cele două rute pe care se produc cel mai des turbulenţe. Experţii spun că fenomenul nu apare mereu pe radar
Bărbatul care se va căsători cu fosta soţie a lui Cristi Borcea, emoţionat...
Bărbatul care se va căsători cu fosta soţie a lui Cristi Borcea, emoţionat până la lacrimi: Regina sufletului meu
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu...
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu Mara Bănică. Uluitor ce s-a aflat
PENSII majorate cu 90%! Cine intră în noua schemă de calcul
PENSII majorate cu 90%! Cine intră în noua schemă de calcul
Culiță Sterp o amenință cu judecata pe Mara Banică. Atac dur la adresa...
Culiță Sterp o amenință cu judecata pe Mara Banică. Atac dur la adresa vedetei TV. "Cine sunteți dumneavoastră"
Taxele care scad vertiginos. Românii vor rămâne cu mai mulți bani în cont
Taxele care scad vertiginos. Românii vor rămâne cu mai mulți bani în cont
Un nou scandal monstru la Antenă. A fost dat afară mișelește. „Mă simțeam...
Un nou scandal monstru la Antenă. A fost dat afară mișelește. „Mă simțeam umilit, batjocorit, neimportant. Un mediu toxic”
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu....
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu. Sponsori ai PSD, apropiați ai lui Sorin Oprescu și denunțătorul vicepreședintelui PNL Iulian Dumitrescu
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne...
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne plăceam așa..”