Life
notix pixel id

Mădălina Pamfile, atacată din toate părțile la Bravo, ai stil. Fanii au luat foc în mediul online: „Du-te pe marginea șanțului”

Mădălina Pamfile a devenit ținta predilectă a concurentelor de la Bravo, ai stil. Fosta asistentă tv intră în conflict cu Ruxi și Nicoleta Dragne.
28.10.2021 | 13:03
Mădălina Pamfile, atacată din toate părțile la Bravo, ai stil. Fanii au luat foc în mediul online: „Du-te pe marginea șanțului”
Mădălina Pamfile, criticată tot mai des de Ruxi la Bravo, ai stil. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Mădălina Pamfile a devenit ținta numărul unu a două dintre concurentele de la Bravo, ai stil. Ruxi și Nicoleta Dragne sunt fetele care îi reproșează fostei asistente de televiziune că nu este atât de asumată în fața camerelor de luat vederi și nu înțelege anumite critici care i se aduc.

Totul a pornit după ce Pamfile i-a luat apărarea Andei Adam când aceasta s-a certat cu Ruxi Opulenta. Într-o ediție recentă, Ruxi și Ioana Filimon i-au reproșat cântăreței că este foarte răutăcioasă și că se poartă diferit cu ele atunci când camerele nu le filmează.

Mădălina a fost atunci de partea artistei, spunându-le fetelor că are o cu totul altă părere despre ea. De aici au început alianțele în cadrul concursului de modă, iar acum fiecare concurentă profită de orice situație pentru a ataca.

ADVERTISEMENT

Mădălina Pamfile, conflict cu Ruxi și Nicoleta Dragne la Bravo, ai stil

Pe lângă conflictul lui Ruxi cu celelalte fete, în speță cu fosta parteneră a lui Victor Slav, Mădălina s-a trezit acum cu o altă inamică.

Nicoleta Dragne a început să o critice din ce în ce mai des pe Mădălina. Fanii au remarcat animozitățile dintre cele două, iar mulți cred că totul vine din trecut.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Nicoleta este acum căsătorită cu fostul soț al Mădălinei Pamfile, Bruno Vlad, cu care are și un fiu pe nume Vladimir. Se pare că principalul motiv al conflictului permanent dintre cele două ar porni și de la acest subiect.

Fanii au sărit în apărarea concurentei

În ediția care va fi difuzată pe 28 octombrie, Ruxi îi reproșează Mădălinei că se preface și că înțelege unele lucruri care i se spun, dar nu vrea să le recunoască.

ADVERTISEMENT

Mădălina s-a simțit jignită de Ruxi. I-a spus că nu acceptă să fie făcută proastă, indiferent cât de subtilă ar fi bruneta.

Fanii Bravo, ai stil au sărit în apărarea Mădălinei. Pe pagina de Youtube a emisiunii, telespectatorii le-au criticat dur pe Nicoleta Dragne și Ruxi pentru felul în care au ales să concureze.

ADVERTISEMENT

„Nicoleto, du-te pe marginea șanțului; Bravo, Mădă! Las-o pe ispită în plata ei; Mădălina, Dumnezeu va fi mereu cu oamenii ca tine. Cei care dau în tine, dau din invidie. Mai ales că ele nu au nimic bun de arătat”, sunt câteva dintre comentariile apărute pe Youtube.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri