Life

Mădălina Pamfile de la Bravo, ai stil, la capătul puterilor. Cine a făcut-o să plângă și ce acuzații i s-au adus

Mădălina Pamfile de la Bravo, ai stil izbucnește în plâns în ediția din 10 noiembrie 2021, după ce una dintre concurente vorbește despre situația financiară bună a partenerului ei de viață, insinuând anumite lucruri.
10.11.2021 | 15:39
Madalina Pamfile de la Bravo ai stil la capatul puterilor Cine a facuto sa planga si ce acuzatii i sau adus
Mădălina Pamfile plânge în platoul Bravo, ai stil. Captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Mădălina Pamfile de la Bravo, ai stil a ajuns la capătul puterilor. Fosta asistentă de televiziune s-a săturat să fie judecată pentru simplul fapt că partenerul ei de viață, un milionar albanez, ar ajuta-o în competiție.

Nicoleta Dragne este cea care amintește despre situația financiară destul de bună a concurentei, discuția pornind de la faptul că își permite să plătească stiliști pricepuți pentru a face față show-ului.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, Mădălina nu-și poate stăpâni lacrimile și spune că s-a săturat ca de fiecare dată când prezintă o ținută bună să se amintească de faptul că are suficienți bani încât să nu dea greș în fața juraților.

Mădălina Pamfile, în lacrimi la Bravo, ai stil

În discuție intră și Anda Adam. Cântăreața se plânge că bugetul pe care îl primesc fetele în emisiune nu îi este de ajuns. Fiecare fată primește o anumită sumă de bani din partea producției. Se pare că unele concurente nu sunt tocmai mulțumite de resursele financiare de care dispun. Uneșe, cum este cazul artistei, sunt  nevoite să facă sacrificii personale pentru a avea cele mai bune ținute.

ADVERTISEMENT

„Nu-mi spune tu mie că nu te încadrezi în bugetul emisiunii”, îi reproșează Nicoleta Dragne Andei.

„Nu, eu mai aduc de acasă încă o dată aceeași sumă”, se apără concurenta după discuțiile iscate despre resursele de care dispune fiecare pentru a purta ținute ce merită steluțe.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt sătulă de prefăcătoriile și minciunile astea”, va spune Nicoleta Dragne la testimoniale în urma conflictului iscat cu cântăreața și Mădălina Pamfile.

Ioana Filimon nu e impresionată de drama Mădălinei

„Dacă pui cuvântul bărbat lângă bani, atunci iubirea dispare”, spune Pamfile plângând, în timp ce este atacată de Nicoleta și Ioana Filimon.

ADVERTISEMENT

Deși Mădălina este extrem de emoționată, neputându-și stăpâni lacrimile, Ioana Filimon susține că nu este impresionată de faptul că plânge.

Timișoreanca este de părere că astfel de drame nu o mai ating. Vedeta este de părere că fiecare concurentă face suficiente sacrificii și compromisuri pentru a participa în această emisiune.

Competiția Bravo, ai stil este difuzată de miercuri până vineri de la ora 22:30, la Kanal D. În fiecare sâmbătă, de la ora 22:00, are loc gala săptămânală. În cadrul galei, fetele trebuie să se îmbrace după o temă dată. Cea mai slabă din punct de vedere stilistic părăsește competiția la finalul galei.

 

ADVERTISEMENT