Life

Mădălina Pamfile, reacție după plecarea de la Bravo, ai stil! Celebrities. Ce promite fosta concurentă

Mădălina Pamfile (28 de ani) a fost descalificată din competiția de modă „Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D, iar acum face o dezvăluire despre emisiune.
29.11.2021 | 09:00
Madalina Pamfile reactie dupa plecarea de la Bravo ai stil Celebrities Ce promite fosta concurenta
ADVERTISEMENT

Fosta asistentă a lui Dan Capatos a plecat acasă, anunțul fiind făcut de prezentatoarea Ilinca Vandici. Bruneta a mărturisit care a fost motivul pentru care a fost descalificată.

Modelul are câteva probleme de sănătate după ce s-a infectat cu virusul din China, dar promite că emisiunea de la Kanal D nu este ultimul său proiect.

ADVERTISEMENT

Mădălina Pamfile și-a anunțat fanii din mediul virtual că în perioada următoare va reveni cu alte planuri și surprize plăcute pentru cei care au votat-o în număr foarte mare.

Mădălina Pamfile, mesaj după descalificarea de la Bravo, ai stil! Celebrities. Ce a declarat

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” nu se aștepta să fie apreciată de cei din față micilor ecrane într-un număr atât de mare, de aici și dorința de a continua pe acest drum.

ADVERTISEMENT

„După cum ați aflat, drumul meu în competiția Bravo, ai stil s-a încheiat din cauza unor probleme de sănătate. 

Vă mulțumesc mult pentru fiecare vot, fiecare mesaj și fiecare gând bun pe care mi l-ați transmis pe întreg parcursul meu în competiție. 

ADVERTISEMENT

Nu mă așteptam să primesc atâta energie bună din partea publicului și vă mulțumesc, vă mulțumesc că ați rezonat cu mine! 

Vă promit multe surprize, multe lucruri noi ce sunt sigură că o să vă placă!”, este mesajul lăsat de Mădălina Pamfile pe pagina de Instagram, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Mădălina Pamfile, parcurs impresionant la Bravo, ai stil! Celebrities

Frumoasa brunetă a primit foarte multe aprecieri din partea celor trei jurați: Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Tibi Clenci, care i-au admirat de fiecare dată ținutele.

Steluțele s-au adunat pe lista vedetei, care era una dintre cele mai bine cotate concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, dovadă și numărul mare de voturi din partea telespectatorilor.

Mădălina Pamfile nu și-a dorit să iasă în evidență prin scandaluri și certuri cu celelalte concurente, deși înainte de eliminare a avut o mică altercație cu Nicoleta Dragne.

Fosta ispită de la Insula Iubirii a făcut-o să-și iasă din dinți, motiv pentru care fosta iubită a lui Radu Mazăre a ieșit din platoul de filmare.

ADVERTISEMENT