Life

Mădălina Pamfile pleacă din platoul Bravo, ai stil. Ce a dezvăluit Nicoleta Dragne despre ea

Mădălina Pamfile pleacă din platoul Bravo, ai stil după o discuție aprinsă pe care o are cu Nicoleta Dragne. Ce se mai întâmplă în ediția din 24 noiembrie a emisiunii?
23.11.2021 | 09:56
Madalina Pamfile pleaca din platoul Bravo ai stil Ce a dezvaluit Nicoleta Dragne despre ea
Mădălina Pamfile părăsește platoul Bravo, ai stil după o ceartă cu Nicoleta Dragne. Foto: Youtube Kanal D
ADVERTISEMENT

Mădălina Pamfile ajunge din nou în gura Nicoletei Dragne de la Bravo, ai stil. Fosta asistentă de televiziune se supără atât de tare în timpul discuției pe care o are cu ex-ispita de la Insula iubirii încât la un moment dat părăsește platoul de la Kanal D.

Nicoleta o acuză pe Pamfi în ediția din 24 noiembrie că nu se poartă la fel în afara emisiunii precum în timpul înregistrărilor.

ADVERTISEMENT

Dragne face referire la niște mesaje vocale pe care Mădălina i le-ar fi trimis Ioanei Filimon. Vedeta spune că dacă ar fi auzite de toată lumea, ar lăsa-o într-o lumină proastă pe Mădălina.

Mădălina Pamfile pleacă din platoul Bravo, ai stil după o ceartă cu Nicoleta Dragne

Când s-a ajuns la acest subiect, fosta iubită a lui Radu Mazăre s-a ridicat de pe scaun îndreptându-se spre ieșirea din platou. Mădălina nu a mai suportat să se certe cu Nicoleta, mai ales că în această discuție s-a ajuns la amenințări cu dezvăluirea unor conversații private.

ADVERTISEMENT

„Ai simțit s-o faci pe Ioana răspunzătoare de frustrările tale pe care tu le ai cu publicul de acasă”, îi spune Nicoleta Dragne Mădălinei.

„Vrei să pun vocalele pe care le-ai dat Ioanei? Ai vrea?”, a întrebat-o Nicoleta pe Pamfile. Blomdina a vrut  să demonstreze că acuzațiile pe care i le aduce se pot dovedi.

ADVERTISEMENT

„N-aș face asta, pentru că nu sunt ca tine”, a continuat apoi Nicoleta. „Acuma faci șantaj”, îi zice Mădălina Pamfile. Concurenta se ridică apoi de pe scaun și se îndreaptă spre ieșire, timp în care Nicoleta o acuză că nu are curajul să o înfrunte.

Ruxi vs. Viviana, eternul conflict

„Aaa, nu poți să duci discuția? Păi, apără-te dacă ai dreptate!”, a mai pus paie pe foc Nicoleta Dragne, văzând că Mădălina iese din platou.

ADVERTISEMENT

Nu este singurul conflict care se va dezvolta în cadrul ediției din 24 noiembrie. Și înțepăturile dintre Viviana Sposub și Ruxi vor continua în emisiunea de miercuri. Asta după ce în gala trecută iubita lui George Burcea a atacat-o pe Opulenta folosindu-se de roast-ul pe care îl avea pregătit.

„De ce ridici tonul? Eși agitată sau ce-ai?”, o întreabă la un moment dat Ruxi pe Viviana, observând că bruneta nu își mai poate ține linia pe care a început conversația cu aceasta.

 

ADVERTISEMENT